In primul rand femeia trebuie sa fie foarte excitata pentru ca penetrarea sa aiba loc cat mai usor posibil. Si da, pe undele le ustura pe altele le doare/ustura. Si cu cat femeia se incordeaza mai tare de la durere si barbatul incearca sa impinga mai rau va durea. Toata jena resimtita de femeie este pe moment, apoi nu mai simte nimic.
Eu nu sunt fata sa stiu dar stiu ceva un sex oral calmeaza orice durere, mai pe scurt stimularea clitorisului cu limba face ca durerea sa scada prin eliberarea unor chimicale in creier, deci doare daca o faci asa pe rapid inainte
Trebuie sa rezisti. E normal ca raspunsurile sa fie variate, fiecare organism suporta durerea in felul sau. Cand vrei sa te dezvirginezi recomandat ar fi sa o faci cu cineva cu ceva experienta fata de tine, pentru ca stie cum sa fie mai gentil, iar tu trebuie sa fii foarte excitata. Te ustura deoarece ca si la baieti, noua ni se rupe o "ata" iar aia provoaca durerea, pana ne obisnuim. Deci, la inceput va fi dureros/usturator, oricum ar fi, e aceeasi chestie(fiecare femeie sufera in felul ei), dar dupa ce practici de mai multe ori (6-7) deja incepe sa fie mai ok si poate chiar sa simti placere! Doar la intrare o sa te usture, dupa o sa vezi ca o sa fie chiar bine. Si desigur, pe cat de excitata trebuie sa fii, mai trebuie sa fii si relaxata. daca o sa stai incordata o sa te doara mai tare. Strange perna, pupa-ti partenerul, orice simti tu, durerea oricum o sa fie de cateva secunde, dupa care va fi bine. Sper ca te-am ajutat.