Mda.dificil.stiu ca nu vrei sa auzi asta, dar cel mai bine este sa iti asculti mama am fost si eu candva ca si tine, mama se impotrivea deoarece diferenta dintre mine si el era de 8 ani.M-am pus contra mamei si am stat cu el 4 ani.La inceput totul a fost minunat, dar dupa un timp diferenta de varsta si-a spus cuvantu si intr-un tarziu ne-am despartit.Si la cine crezi ca m-am dus cand am suferit? exact la mama care plangea de mila mea ( la mine se ajunsese urat, batai si altele...nu zic ca asa va fi si la tine, dar fiind mai mare isi va impune chestia asta mai devreme sau mai tarziu ) care mi-a spus " ti-am zis mama ca asa va fi ". Acum tu faci ce vrei pentru ca este normal ca la inceput sa fie asa.Sunt putine relatiile care raman ca in prima zi.Eu doar ti-am povestit putin din ce am patit eu, fiind asemanatroare povestile! o mama iti vrea mereu binele bafta
Eu traiesc de deviza,, In povestea mea de dragoste sa nu se bage nimeni".Cu toate ca mama ta iti va fi alaturi indiferent cat ii gresesti, eu zic sa ramai cu el, daca te face sa te simti speciala.
Vezi cat mai tine relatia dintre voi 2, ca daca mama ta se va opune fiecarei relatii vei ramane forever alone :)). Statusuri : www.google.ro?
Pai si cum mai fac sa ma impac cu el? ca am mentionat ca m-am desp de el
Pai stai asa ca daca l-a vazut la scoala inseamna ca in cel mai rau caz el e in a 12-a si ea in a 5-a?!
Discuti cu el, ii spui ca trebuie sa inteleaga ca si mama ta e importanta pentru tine, dar si el este.Ca trebuie sa isi dea seama ca nu poti renunta la niciunul dintre ei, si il intrebi ce are de gand sa faca.
Si care e problema? Dragostea nu are varsta. Ei sa fie fericiti. Intre bunicii celei mai bune prietene a mea exista o diferenta de 13 ani, daca ei in timpurile grele au reusit sa tina vie flacara iubirii, cand era in floare comunismul si mai stiu eu ce dracii, acum cand drogurile sunt legale, si intalnim copii de 12-13 ani in coma alcoolica la Urgente, de ce ar fi asa ilegala dragostea lor?
Tie ti se pare ca sa vezi copi de 12-13 ani in coma alcoolica e ceva normal? mie nu.si avand in vedere comparatia, nu prea gasesc logica.cat despre bunicii prietenei tale, e un caz aparte.iar dragostea e posibila, dar nu e ceva indicat sa incepi o relatie la 14 ani de ex, stai cu el vreo 4 ani hai sa zicem, apoi ce faci, te mariti si torni si un copil? Crede-ma ca am trait destule, si sunt de parere ca, copilaria trebuie traita acum cat o ai, nu sa o lamentezi mai apoi.toate trebuie traite la timpul lor...si nu am criticat diferenta de varsta, Doamne fereste, ci am spus ca o consider inca prea tanara, daca calculele mele sunt corect, pentru a avea o astfel de relatie. oricum, eu stiu ce vreau sa spun si daca ea nu stie poate sa ma intrebe ea.e...pur si simplu parerea mea si daca nu esti de acord cu ea te rog sa nu ma critici.tot ce cred e ca toate trebuie traite la timpul lor.
La inceput am fost in aceeasi situatie ca si tine. eu am 13 ani prt meu 20. Aici depinde de cat timp vorbesti cu el si cat de bine il cunosti. Mama ta ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de-a spune sa nu te vezi cu el. este mai bine sa stie ce faci cu cine umblii decat sa te impaci si dupa sa te vezi pe ascuns si sa chiulesti de la ore. Ar trebuii sa ii propui mamei sa il cunoasca intai inainte de-asi da o parere si sa ii spuna foarte clar care sunt conditiile pentru ca voi doi sa ramaneti impreuna. La mine a functionat si acum se inteleg foarte bine. Sper ca am fost de folos.
Oarecum ai dreptate,pentru ca si la mine a fost cu faza asta, dar au acceptat doar pentru a sti unde merg mereu, dar toate parerile pe care le aveau despre el erau adevarate.de asta iti dai seama doar in timp.Un parinte stie mereu ceea ce este bine pentru copilul sau
Cati ani ai?:O
daca tu il iubesti, el te iubeste.impacati.va si explica-i mamei tale k te simti bine cu el si spune-i ca il iubesti, probabil mama ta nu e de acord pentru ca el e cam mare pentru tine..si are motivele ei...
Ar trebui sa iti asculti inima. Dar totusi el e cu 7 ani mai mare ca tine. Gandeste-te ca el are in minte lucruri mai...nah nu le pot zice dar se gandeste la o relatie mai serioasa [depinde ce varsta are... daca are peste 15 atunci e valabil ce am scris]. Sper ca te-am ajutat cu ceva!
andreea1996 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: