| adryan99 a întrebat:

e o fata care ma place dai urata rau si eu iubesc pe alta frumoasa. Dar asta urata se tine dupa mine ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| bine_8212 a răspuns:

Buna! Daca nu ai vrea sa o ranesti pe cea mai putin draguta iti recomand sa:
1.Ramai prieten cu ea, doar prieten.
2.Sa-i explici frumos ca tu iubesti pe altcineva(sa nu-i spui ca este urata deoarece te va considera un nesimtit)
Sau daca doresti ca fata draguta sa te iubeasca fa gesturi tandre...
1. Spune-i in fata fara nici o jena,, Te iubesc,,
2.Iesi cu ea in oras(nu cine stie unde... daca ati sta pe o banca in parc ar fi O. K
P. S:Sper sa ai noroc an dragoste si Paste Fericit!

7 răspunsuri:
| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Incearca sa o cunoşti mai bine caci s-ar putea sa ai surpriza ca cea frumoasa e găunoasă la inima şi cea mai urâţică să aibă un suflet minunat. Nu judeca pe cineva după aspect ci după fire ci după comportament

| MatiesIonut152212 a răspuns:

Dai foc dau draculaughing

| Evanna a răspuns:

Nu e bine să judeci după aspect mereu. Sau cel puţin nu trebuia să precizezi. Încearcă să îi explici că tu placi pe altcineva, iar cu ea poţi rămâne cel mult prieten, nicidecum să ţipi la ea/să o înjuri/să fii violent.

| adryan99 explică (pentru Evanna):

Eu nu-s nebun, violent dar mersi de raspuns

| Alesssya a răspuns:

In orice corp urat poate exista un suflet curat si plin de iubire! Fii atent, nu judeca o carte dupa coperta. Nu zic sa fii cu ea, doar imprieteneste-te si vezi cum ti se pare! Funda?

| Cosmin1561 a răspuns:

Spune-i ca n-o placi. Daca sunteti prieteni atunci continua sa vorbesti cu ea, daca nu spune-i sa te lase in pace.

| TheJokerMan a răspuns:

Buna,eu zic sa vorbesti cu ea si sa-i explici cum stau lucrurile si mie mi s-a intamplat la fel si am procedat asa:
Buna mie nu-mi place de tine as dori sa nu te mai tii dupa mine Fara Resentimente.Succes funda!