| ILoveMyBed a întrebat:

e o poveste cam lunga, scuze, deci in blocul alaturat este un baiat cu care ma certam cu el mai rau ca dusmani, el a fost plecat in vara in olanda si nu am avut nici o treaba, insa cand sa intors au inceput lucrurile, stateam o data in spate la o prietena, si mi-a venit cheful sa ma cert cu el, dar nu am ptu ca era obosit si alergase, si atunci cel mai bun prieten al lui m-a pus de doua ori sa-i fac respiratie la gura, si eu am zis ca nu, apoi l-am auzit pe prietenul lui zicand ceva cu combinate cu ea, dar nu am auzit numele, si in ultimele zile el vrea sa il iau in brate, si isi pune mana peste umeri mei, si cand sunt trista se igrijoreaza si ma intreaba ce am, dar eu am facut prostia de imi pune capul pe umarul lui, si cred ca de atunci imi place oleaca de el, ce credeti, ma place? Vot la toata lumea promit.

7 răspunsuri:
| NyanCat a răspuns:

Sigur te place big grin Dar eu iti spun sa nu-i spui de acum ca il placi, poate e doar o confuzie, crede-ma, weekendul asta (de fapt vineri dupa ore ) I-am spus baiatului pe care il placeam (Acum sunt confuza si nutsiu daca il mmai plac ) adevarul, si a iesit destul de urat xDD

| Piticutsss a răspuns:

Cei mai mari dusmani, pot fi cei mai buni prieteni. Poate ca acele 3 luni de vacanta in care a fost plecat, l-a schimbat, intr'un fel sau altul. Poate te place happy din cate spui tu, asa e, te place. Pune'l la incercare cu cateva lucruri si vezi cum sta treaba. Succes.

| PinkDea a răspuns:

Normal ca te place ...combina-te cu elwinking

| sOg a răspuns:

Da,te place.

| camesita25 a răspuns:

Si eu cu sotul am fost ca soarecele cu pisica si suntem impreuna de 6 ani, asa ca eu zic sa incerci o relatie cu el.Bafta

| zuzu a răspuns:

Da te placehappy. De la ura la iubire e un pas mic mic mic de totbig grin

| ciwpix a răspuns:

OMGlaughingAnu trecut, aproape la fel mi s-a intamplat si mielaughingera un tip pe str la mine, si cand ne vedeam era teroarelaughingil faceam in tot felul si el la fel pe minerolling on the floorne uram de micilaughingde pe la 8 ani, si acum am 16 el 17laughingel avea draci pe mine pentru ca ii aruncasem din greseala mingea lui preferata peste gard si ia sparto un cainerolling on the floorsi de atunci a inceput teroarea...ne injuram reciproc! pana cand am fost cu gasca mea la plaja si venise si el(era var cu un amic de'al meu)eu cum l-am vazut am zis"la-ti adus si pe asta?"si am inceput ca prostii sa ne certamlaughingcat ne certam noi ne trezim deodata k incepuse ploaia si gasca noastra ne lasase singuri pe pljlaughingnu mai nimeream sa ne stringem lucururile pentru ca era o ploaie intensalaughingeu o luasem inainte si el ramasese in urma si am tipat la el ca desmetica"hai ma boule miscate"si el "iar incepi, lasa-ma ca nu am chief"si m.am simtit un pic ciudat nu stiu dc laughingCand sa urcam sacrile m-am impiedicat si am cazutlaughingsi a venit el si ma ridicat:Xa fost super dragut:Xlaughing. Apoi a doua zi,prietena mea cea mai buna mi-a sp sa ies afara,si am iesit dar de abia mergeam k ma durea picioru, dupa cateva ore imi zice ea k se duce in casa pana la baie, si am asteptato 2 orelaughingchiar ma si uitasem la ceaslaughingeu o tot sunam, sa iasa afara ea imi sp sa astept, pana cand m-am plictisit sa tot o astept si cand eram in drum spre casa.m-am intalnit cu ellaughingincepuse sa faca misto de mine:@cand a vazut ca eu taceam si eram plina de draci mi-a zis"stai linistita acum suntem chit"cand am auzit am ramas scotatalaughingapoi i-am sp ca daca stiam ca era vb de asta imi rupeam o mana intentionat mai dinainte decat sa ma tot cert cu el asa...si nu stiu ce o fi inteles ellaughingk m-a sarutat:Xsi acum suntem impreuna de aproape un anlaughing