Am inteles ca nu stii ce sa crezi.
Ok, acum. Tipul e un parasutist. Si nu in adevaratul sens al cuvatului, ca aia ar fi fost super awesome si ti-as fi cerut numarul lui de telefon, gen. Vrea sa ti-o puna si atat. Acuma, ca zici tu ca e dulce, e ca sa ajunga in chilotii tai.
In primul rand, tu esti vinovata ca l-ai lasat sa mearga mai departe decat vroiai/ era nevoie. Ca regreti, e altceva.
Nu ai ce sa faci decat sa-i spui "Pa, baiatu. Io nu vreau sa ma ***."
Vezi tu cum o dregi (eu exact asa i-as spune), ca pana la urma tu il stii mai bine.
Si data viitoare ai grija sa nu mergi pana la capat sub influenta impulsului. Pentru ca pur si simplu ai prefera (cred eu) sa-ti amintesti cu placere primul tau act sexual.
Nu are rost, e evident ca vrea sa se culce cu tine... poate are si un copil cine stie
Sincer,daca tu iti doresti o relatie stabila sfatul meu e sa_l lasi pentru ca acest baiat nu vrea decat sa te culci cu el dupa aceea nici nu te mai cunoaste;
Cu siguranta nu tine cu adevarat la tine. Daca eu tin cu adevarat la o fata incerc sa-i arat asta, nu ii vorbesc cu dispret cun vb el cu tine din cand in cand...
Buna.Eu nu cred ca ai putea avea o relatie serioasa, asa cum iti doresti tu cu acest baiat.Iti va insela asteptarile.Probabil nu vroia altceva mai mult decat sex, de aceea a si incercat sa te atinga mereu chiar daca la inceput tu i-ai spus ca nu vrei.Cel mai bine ar fi sa il uiti si sa iti vezi de viata ta.Succes.
Aaa iti zic eu, vrea o aventura cu tine, asa faceam si noi cand eram mai mici nu e nimic serios in relatia voastra
Buina. Ar trebui sa ai o discutie serioasa cu el. Iesiti seara si intreaba-l ce vrea de la tine, de ce e cu tine, si chestii din astea si vezi ce-ti raspunde. Eu zic ca merita sa stai cu el. Poate chiar te iubeste. Vorbeste cu el, si fa ce-ti zice inima. Succes