Ai vrut sa vezi daca te mai iubeste si i-ai spus ca ai cancer? si el a plans, deci te mai iubeste. Esti satisfacuta?
Asta nu e nici macar o gluma proasta, e prostie pura. Si rautate. S-ar putea sa te lase, daca are sange in instalatie.
Singurul lucru pe care ar trebui sa simti ca poti sa-l faci e o vizita la psiholog. Gestul facut de tine e ingrozitor! Nu meriti nici macar o privire din partea acelui baiat! Cu astfel de lucruri nu se glumeste, nu te poti juca in halul asta cu mintea si cu sufletul unui om si apoi sa spui ca il iubesti...
In primul rand daca tu ai 16 ani nu prea ai ce cauta cu un baiat de 22 de ani fiindca el poate isi doreste ceva mai mult de la tine si daca vei accepta sa faci asta iti vei strica adolescenta, stiu cum te simti, dar cel mai bine pui capat relatiei, stiu ca nu iti place dar asta mi se pare ca e cel mai bine pentru tine, gandeste-te ca daca faci s** cu el poti sa ramai insarcinata si iti distrugi viata, esti prea mica pentru un baiat asa de mare. Sper ca te-am ajutat, bafta :*
Gandeste-te si tu ca daca iesi din casa iti poate pica un ghiveci de flori in cap, poti muri si sa nu aiba cine sa plateasca ghiveciul. Stiu ca nu iti place dar n-ar mai trebui sa iesi din casa...