Cred ca o sufoci. Nimeni nu-si doreste o dragoste sufocanta, apasatoare. Te va placea mai mult si te va admira daca ii dovedesti ca ai si alte prioritati si alte interese, ca esti un om normal, nu un obsedat.
De acord cu brigaela.Se simte sufocata, tu practic o iubesti cat pentru amandoi. Si uite cum si-a luat-o in cap. Dragostea se castiga si faptul ca tu i-o pui mereu pe tava... duce spre un zid!
Mai las-o si pe ea sa te caute, sa ii fie dor de tine, sa sufere si ea dupa tine putin! Nu rezolvi nimic fiind 'sclavul ' ei!
Deci principiul meu e sa nu ma atasez de nimic, orice prieten te tradeaza, difera doar pretul.
Iti dai seama ca din prostia mea am invatat.
Un pariu pe o bere ca ii place de altcineva?
Si eu m-am despartit de prietena dupa ce am stat un an impreuna, in perioada asta te atasezi usor, dar daca e sa va despartiti nu stiu cum o sa treci peste.
In perioada asta isi selecteaza gena care sa o duca mai departe poate te simte ca nu esti Alfa, incearca ceva nou ceva adrenalina dar gandeste-te bine sa nu pari penibil.
Sau daca nu ati facut-o pana acum ar fi cazul caci si acum e tarziu.
Eu zic sa te distantezi putin sentimental fara ca ea sa simpta deoarece nu stiu cum o sa treci peste daca va despartiti.
Orice sut in fund e un pas inainte.
Succes.
Deci cand sunteti singuri face to face intreab-o ce simte ea cu adevarat. Ce sentimente are pentru tine. Probabil zicand chestiile alea voia sa te indeparteze de ea. Probabil crede ca o sufoci sau, o minti. Nu prea stiu ce ar putea fi in capul ei. Oricum trebuie sa lamuriti totul. Poate a cazut intr-o pasa proasta si cine stie ce a auzit despre tine. Poate numai simte acelasi lucru pentru tine sau poate te iubeste prea mult si crede ca ceva e in neregula.
Sper ca te-am ajutat