Poti sa vorbesti si cu parintii daca vrei, dar trebuie sa te spovedesti; ai pierdut ce aveai mai de pret si ai dat cui nu trebuia. eu sunt de moda veche.
M am gandit si la asta.dar am moment cand nici in asta nu mai cred.dar cred ca pana la urma e singura solutie.
Asa a si fost pentru mine mi-a venit sotia perfecta.
Deci gandeste pozitiv si se va intampla
Da..sau ce are de intamplat se intampla oricum. poate sa vina cand nici nu te astepti
Ca sfarsitu lumii )
Stiu.dar ma simt asa nesigura pe mine cateodata
Dar nu are de ce sa te simti nesigura. lumea adora sa vada pe cineva care sufera si isi doreste sa vada suferinta.Da-o dreacu de parere a lumii si fa ce ti se pare tie ok si o sa vezi singura daca a fost sau nu bine. Si eu am trecut prin asa ceva si mi-am dat seama ca nu trebuie sa tin cont de parerle oamenilor.dar asculta de parinti pentru ca ei stiu ce e mai bine pentru tine ca si ei au trecut prin aa ceva cu siguranta.
Nu vrei sa vb pe mess? andreea_v112
Bine, ma gandesc ca e din cauza asta si ca intr-o zi va veni si persoana potrivita...dar nu mai am rabdare cateodata...ati trecut si voi prin asa ceva?
Hei Alexandra, trebuie sa te gandesti cum sa le zici parintilor.; depinde si cati ani ai si o sa analizati problema. Insa tu nu trebuie sa te izolezi pentru ca totusi pana la urma toate fetele o fac, insa tu, trebuie sa fii ceea ce ai fost asa ca, incearca sa-ti gasesti singura linisteea :*.