Te-o lins bine? Cred ca la asta te referi, stai linistita ca prietena ta nu are testicule si saliva ei nu contine spermatozoizi. Deci nu poti sa ramai insarcinata. Si esti corigenta la biologie!
Sigur. Daca ai facut sex normal sau daca printr-o alta metoda ti-au ajuns spermatozoizi in vagin, poti ramane gravida chiar si daca prietena ta a facut numai sex oral.
Adica cum? ca n am inteles? ea face sex oral si tu ramai insarcinata? aoleu. lucrati prin telepatie? va transmiteti spermatozoizii de la una la alta? ceva ciudat se intampla in tara asta
Sa te intreb cati ani ai? Nu cred ca ai mai mult de 12 ani deoarece in clasa a VI sau a VII se studiaza anatomia corpului uman. Prietena a nu are organe genitale masculine...Deci nu, nu poti ramane insarcinata. Dar ar fi mai bine sa lasati sexul si sa va bucurati de copilarie.
Pai daca prietena ei a facut sex oral... si respectivul cui i-a facut i-a variat in gura , apoi prietena ei i-a facut un sex oral ei plina de spermatozoizi in gura.are toate sansele!
Deci cati ani ai de poti s intrebi asa ceva)))))in primul rand prietena ta nu poate sa ramana insarcinata numai pentru ca a facut sex oral...si u nici atat
Thmne e cea mai tampita intrebare nu ramai ma fata stai calma pff esti si u p invers...
AlexEjmecheru întreabă: