Nu mai acum sa iei pilula de a doua zi macar 6 luni (vei vedea ca ginecologul care ti-a prescris-o pe prima, iti va interzice cu desavarsire o alta adminstrare). oricum, dezastrul hormonal declansat de pastila de a doua zi nu va permite o sarcina normala. Invatati sa folositi prezervativul, este absolut imposibil ca un prezervativ de buna calitate, folosit corect sa se rupa asa.
Nu mai lua alta. Este de ajuns una. Foloseste si tu o marca mai buna de prezervative. Cel mai bine ar fi sa iei anticonceptionale. Evident, prescrise de medic.
Off,doamne nu vreau sa te sperii.Eu nu mi-am inceput viata sexuala(18 ani), dar din cate am citit pastila aia de ia de 2-3 ori in viata pentru ca poate aduce grave dereglari hormonale,nu vreau sa te sperii,dar ar fi trebui sa intrebi un medic nu sa faci ce te duci pe tine capul, nu te supara pe mine, dar asta e inconstienta! E vorba de sanatatea ta in primul rand, da-l incolo de sex. ai si tu mai multa grija cu prezervativele alea, mai bine ai fi folosit anticonceptionale! Te pup, si ai grija de tine.
Daca erai intr-adevar speriata nu mai repetai ceea ce facusei, macar pentru o perioada..Te-as fi ajutat cumva, dar nu ma pricep.
linarkfts întreabă: