| Sinceritate a întrebat:

E prima luna cand iau anticonceptionale,le'am luat inca din prima zi a menstratiei, la aceeasi ora.In a 8-a zi am facut sex neprotejat desi eu inca mai avem mici sangerari de la Ac, iar el s-a terminat in mine. Exista sansa sa raman insarcinata?

3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat EXACT ce AC iei!
Vrei să GHICIM?

Chiar dacă la majoritatea AC efectul contraceptiv apare chiar din prima zi de administrare - în cazul în care sunt începute în prima zi de menstruaţie ( sau după 7 zile la altele, ori în cazul în care sunt începute în zilele 2-5 ale CM ), sunt şi AC la care Prospectul lasă de înţeles că efectul contraceptiv intervine doar din a 2-a lună de administrare :(

Ţi-am mai răspuns şi la întrebări anterioare...
Crezi că răspunsul s-a schimbat?

Noroc cu întrebările tale anterioare de unde am observat că iei Logest :)

Având în vedere că ai început administrarea AC în prima zi de menstruaţie, efectul contraceptiv intervine din acea zi; deci, în a 8-a zi a CM erai PROTEJATĂ!
http://www.tpu.ro/......eeasi-ora/

NU ai cum să rămâi însărcinată!

Toate cele bune.

| Emilian65 a răspuns:

Daca iei anticonceptionale, nu exista risc de sarcina, chiar daca iubitul a ejaculat in tine.

| frostxtq a răspuns:

Buna,
Daca ai luat corect anticonceptionalele atunci nu exista sanse sa ramai insarcinata. Insa trebuie sa continui sa le iei in fiecare zi la aceeasi ora pana termini pachetul.