| BibeberRulzz a întrebat:

E un baiat care cred ca ma place. Imi zice vrei sa fi cu mine? asa in gluma... sau imi zice iubi sau face ce imi iei de valentine's day? si eu de ce ti-as lua ceva dar el; pentru ca suntem impreunahee hee deci ce ziceti? credeti ca ma place? big grin Funda big grinbig grin

Răspuns Câştigător
| bogza2 a răspuns:

Sunt baiat cu chestii din astea iau fetele la misto fara suparare da nu al baga in seama cateva zile si apoi sa vezi ce moaca facebig grin

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti spun sincer. Poate te place sau poate doar glumeste. Si inca o varianta... poate vrea sa-si bata joc. Daca ar vrea intr-adevar sa fie cu tine, te-ar intreba "vrei sa fi cu mine?" si ar astepta un raspuns, nu una doua "esti cu mine" straight face.

| username23 a răspuns:

Draga, sincer sa-ri spun, dar fara suparari, cred ca se considera mare macho si nu vrea decit sa arate la altii ca tu ii iai cadouri si una alta. Cred ca te considera ma mult un joc, deci eu cred ca ar fi mai bine sa te joci si tu asa cu el, dar nu-i lua cadouri si nu te indragosti de el, pentru ca se joaca cu tine doar! Eu una stiu ca baiatul care te iubeste nu ar fi in stare sa te puna sa ii iai un cadou! Sper ca a fost fara suparari, iti spun doar purul adevar! Alegerea e de partea ta! Good luck! Te-am pupat!

| LOADING █████████99% a răspuns:

Buna kiss. Eu cred ca te place, dar nu stie cum sa iti spuna asa.serioshee hee
Succeskiss

| Vasilina a răspuns:

Se poate sa-ti zic numa asa.mai ales daca te crede o fata cu simtul umorului:dsau se poate sa te si placa...asta stie numai elbig grin!

| dayana_9955 a răspuns:

Nu te pace mai mult ca sigur...baietii fac asa doa pe a face o fata sa ii plac de ei dar ei insa se joaca cu sentimentele fetelor
si daca esti impreuna cu el poate tine la tine si pe place dar daca nu sunteti nu credstraight face
funda? te rog mult...:X

| vibe_9780 a răspuns:

Chestii din astea fac si eu... eu o fac la misto tongue depinde, la el nu stiu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA ...mai mult ca sigur happy