| Astridaioana a întrebat:

E un baiat la mine in clasa care se tot joaca in parul meu (se joaca si in al altor fete dar azi se tot tinea dupa mine) si la un moment dat m-a pupat pe cap.Cateodata ma mai ia in brate. El mai chiuleste de la ore si nu invata prea bine dar nu cred ca conteaza. Nu neaparat ca il plac dar ma simt bine cand face chestiile astea dar normal ca in fata ii spun sa m-a lase in pace si nu stiu cum sa il fac sa continuie mai departe de atat. Nu nu va ganditi la sex sau prostii dar imi place sa atinga si asa.

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca stii/ai aflat ce se petrece in mintea cocosului cand alearga gaina. Daca nu, atunci afla ca acel cocosul isi zice in gand : daca o prind "o calc" iar daca nu reusesc, cel putin fac sport. Ce gandeste gaina in timp ce alearga : daca fug prea tare i-l pierd, oare n-ar fi indicat sa ma impiedic? Analizeaza-ti toate dorintele tale cu multa atentie si procedeaza cum crezi ca ar fi de cuviinta insa ramanand in limitele decentei si moralitatii in tot ceea ce faci. Succes!

| Emilian65 a răspuns:

Gesturile care le face el sunt semne ca te iubeste. Raspunde-i si tu cu aceeasi moneda.

| OrbulCuVedere a răspuns:

Dati un premiu va rog.