| byapiki a întrebat:

Buna:* E urgent. Am o relatie de aproape un an si as vrea sa imi incep viata sexuala (am 17 ani jumatate). Problema mea e ca mama niciodata nu ar fi de acord cu asta. La ginecolog nu m-ar duce sa ma verifice, dar mi-e teama sa nu afle altfel. Ea ma epileaza inghinal cu ceara si ce vreau eu sa intreb este daca forma vaginului meu se schimba vizibil. Adica sa se largeasca sau nu stiu. daca ma epileaza si-ar putea da seama cumva? Va rog.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca iti vei incepe viata sexuala in urma dezvirginarii aproape sigur ca himenul va suferi modificari deoarece probabilitatea de a nu apare modificari privind aspectul acesteia este foarte mica. Bineinteles ca mama ta daca are minime cunostinte privind anatomia himenului isi va da seama ca himenul tau a suferit o anumita modificare ca, aspect sau forma, ceea ce nu se poate intampla decat in urma unei actiuni mecanice asupra ei si aceasta se poate produce atat prin masturbarea intravaginala sau in urma unei relatii sexuale. Deoarece o alta modificare la nivelul zonei pubiene nu se produce, absolut nimeni nu este in stare/masura sa indice modul prin care s-a produs dezvirginarea, asa ca la o adica poti sustine varianta prin care dezvirginarea ta este o urmare/se datoreaza practicarii degeticii. Multa sanatate.

| ubox7007 a răspuns:

Sincer, mie nu imi pasa ce zici, cat timp te epileaza inghinal maicata, eu nu cred ca esti destul de matura sa iti incepi viata sexuala, poate sa fi pe post de fleshlight.

| Oana92 a răspuns:

Mama ta te epileaza inghinal?

| byapiki explică:

Atata timp cat lucreaza la un salon si se ocupa cu asta da, ea ma epileaza inghinal. Nu vad ce e asa wow