Nu e vina ta, el nu a mai facut sex demult si era plin si cand l ai stimulat si a dat drumul imediat, trebuie sa te bucuri inseamna ca te iubeste. Si l ai super excitat ca altfel nu isi dadea drumul daca nu te iubea.
Sex patetic, asa ase numeste acela, cand partnerul se scapa pe el si nu-i capabil sasi satisfaca femeia.
Jenant dar nah, se intampla la incepatori si la cei care sunt interesati doar sa-si satisfaca doar madularul lor.
Dacă nu-i păreai atrăgătoare, nici măcar nu i se scula.
Nu e vina ta, atât poate el.
Mai, de ce nu vrei sa vorbesti direct cu iubitul tau despre asta? E mult mai sanatos sa abordezi asa situatia, intr-un mod matur, transparent, decat sa tot repeti intrebaril pe TPU, despicand firul in 4 si presupunand ca te inseala sau nu stiu ce alte drame.Niste straini nu stiu ce poate fi intre voi doi. Daca nu comunicati, cum te astepti sa tina relatia? Zau asa.
Nu este vina ta ca el a ejaculat în 2 minute de la penetrare. A fost foarte excitat în urma preludiului și a ejaculat în parametrii normali.
Nu e vina ta. E el începător.
Oricum, că băiat, daca faci sex cu o fata deloc atrăgătoare mai degrabă nu termini deloc, nicidecum nu termini prea repede.
Nu este începător are 25 de ani, a avut iubită o grămadă de timp, poate nu are o viata sexuala activa, nu stiu
.
Da-i jet! cu praf de mers. Nu stie sa se opreasca si da ca disperatul in tine. Da, sunt pozitii in care barbatii pot termina mai repede. La randu-mi daca fac sex cu partenera mea in pozitia capra termin mai repede.
Nu vreau sa se simtă jenat sau să creadă greșit ca il traga răspundere sau nu știu ce.
AndrewTate7789 întreabă: