Nu intotdeauna dupa o relatie cei doi pot ramane prieteni. Si trebuie sa vrea amandoi asta. Mai bine treci mai departe si ocupa-ti mintea cu altceva. Incet-incet ai sa-l uiti, mai ales daca ai grija sa fii foarte foarte ocupata ca sa nu te mai gandesti.
Lasa-l daca el asta a ales.Se pare ca nu i-ai fost atat de mult la inima. Ce atata amicitie cu el?
Hahaha.
Bine spus fostul.
Gandeste-te ca e doar un tip cu care-ai fost, drumurile voastre s-au despartit de mult. Nu vreau sa aud " cred ca suferi mult "
Am incredere in puterea unei femei si sunt sigura ca nu pui la suflet chestia cu fata.
Deci, nu-l mai cauta. si incearca sa-l uiti. ATENTIE!
Un baiat nu se uita combinanadu-te cu altul, e o prostie.
Ia o pauza si incearca sa-ti faci ordine-n ganduri
numa` bine
Trebuie sa respecti femeia. Dupa orice relatie, ea nu trebuie sa fie "curva care te-a parasit". Trebuie sa ramana cel mai bun prieten al tau, pentru ca ati impartit atatea in perioada relatiei voastre. Iar daca s-a terminat, s-a terminat pentru ca asa trebuia, nu pentru ca e vreunul din voi vinovat. Viata merge intotdeauna inainte, dar merge mai ‘unsa’ atunci cand nu porti dusmanii eterne si poti zambi unei femei pe care ai iubit-o candva fara sa simti un nod in gat. Invata sa iubesti oamenii fara sa ai asteptari de la ei.Probabil ii este greu acum sa comunice cu tine pentru ca te-a iubit canva si sa te acepte ca pe o simpla prietena este destul de greu. Ai rabdare.
Fa'l sh uh gelos! cum sa-ti zic asa cev?! e clar ca e un neserios daca dupa 2 saptamani shia gasit deja alta! cat de nesimtzit! app cel mai super site cu creatzii! ft tare! http://cenacluljj.wordpress.com/poezii/
Imi inchipui ca suferi mult .
Naspa
Mai bine incearca sa-l uiti :d
Daca as fi in locul tau asa as face