La 37 de ani a venit acasa la tinepentru sex, nu pentru pupat pe gat, de aia s-a suparat si a plecat.
Ala-i mult prea batran sa mai aiba rabdare sa-ti faca tie curte, iar faptul ca l-ai invitat direct la tine acasa, a fost clar cu intentia sexuala, ca doar nu l-ai invitata la tine sa va uitati pe geam, asta a fost clar pentru el, dar cand ai inceput sa faci fite s-a suparat, ca te-ai jucat cu el, fara sa-i dai pentru ce venise.
Ma invitat la el dar nu am vrut sa merg asa ca i-am spus eu sa vina la mine ca eu locuiesc singura pe la el mai era si sorasa si nu prea aveam cum sa discutam in liniste, de aia m-am gandit ca e mai bine sa fim dor noi deci nu l-am invitat doar pentru sex asta s-a intamplat dupa 3 zile
Cand inviti pe cineva la tine acasa, mai ales cand abia va cunoasteti si sunteti la inceput, este clar ca-i doar invitatie la sex.
Il cunosc de ani de zile pentru ca stam in acelasi cartier
Din cate mii are cartierul ala, ai putea sa inviti cu sutele la tine acasa, deci este irelevant un "vecin de cartier".
Nu chiar mii e un cartier mic, si el sta in acelasi bloc doar la alta scara deci teoretic suntem vecini de bloc
M-ai pierdut cand ai zis ca are 37 de ani.) Sigur nu are 13 ani? Sau e alta postare la misto? Iar de la un simplu sarut te asigur ca nu dezvolti niciun sentiment puternic, mai ales daca timp de 7 ani te-a durut undeva de acea persoana.Cel mai probabil doar ti s-au trezit hormonii.
Are 37, aste a cum ce sa fac astept sa ma caute el daca nu o face asta e trec peste
Intreaba pe el, noi nu avem de unde sti ce este in capul lui, ori ce fel gindeste.
A spus sa-i faci semn pe git adica, despre ce semn este vorba, sa il musti?
Mda se poarta de parca ar fi de gradinita, asa ca lasa-l, nu mai insista tu, sa fie sanatos, o sa te caute el.
Dar sex nu ati facut? La anii aia nu stai sa o lungesti, sar in pat din prima seara sau data cand tea sarutat, poate o mai fi incercat omu si pana acum, tu cu ginduri de gradinita, ai refuzat, acum iar tiop fi sugerat ceva, tu iar nimic, asa ca omu a plecat sa caute alta mai normala
Daca tu la anii aia nu ai facut sex, sanatoasa la cap sigur nu esti, asa ca nu cajuta motiove ca e ala nu stiu cum, ori are comportament de nu stiu care.
Cred ca tu ai ramas la nivelul ala de gradinita, ori daca esti de aia indoctrinata religios si faci sex doar dupa ce te mariti, bine nu-i, cel putin pentru un barbat, ca no sa stie cu cine se incurca.
Asa ca ia si tu fctie de situatia voastra, ori el este de vina, ori tu.
Chiar trebuia sa mentionesz in intrebare daca am ajuns in pat sau nu,? Ei bine da am ajuns si la aia dar nu din prima seara cum ai spus tu
Nu am spus ca ai ajuns in pat in prima seara.Nici nu vad asta ceva aiurea, ajungi in pat fctie de cit de mult placi pe cineva.
Is cazuri cand se ajunge din prima seara, dar nu e de ris, e chiar f bine, asta arata ca cei 2 se plac f mult.
Daca sex ati facut, iar el se poarta cum spui, dal la jalea, nu-i bun gasesti tu altul stai linistita.
Normal ca trebuia sa mentionezi daca ati ajuns in pat, altfel vezi si tu cate pareri si confuzii.
Daca de exemplu nu ati fi ajuns in pat, atunci ar fi fost vina ta, pentru ca nu vad un nbarbat si nici femeie sa stea cu anii pana sa faca sex cu cineva, sau 6 luni ori un an.
Hai cand esti adolescent cand ai dealde 15 ani, aia e alta poveste, dar cand esti patur, nu merge asa.
Nu am spus ca tiai trasio din prima seara, am spus, ca la anii aia, asa ar trebuie sa se intimple, mai ales daca il placi, daca te place, desi nu vad ca doi oameni sa stea impreuna daca nu se plac, desi unia mai stau, uneori pentru situatie, alteori pentru mai stiu eu ce sa nu fie singur, singura etc.
Asa ca nu ai de ce sa te superi, nu am spus nimic cu rautate.
"am facut greseala sa pun suflet prea repede"
Dupa 7 ani e prea repede?
Te miri de comportamentul ciudat al cuiva care s-a ținut după tine așa mult timp? Un tip normal știe să treacă peste...
Eu cred că speră la ceva mai mult după acel semn pe gat daca intelegi
Buna, avand in vedere varsta mare pe care o are, ar trebui sa fie mai matur si sa nu se supere din ceva penibil. Sincer sunt curioasa cati ani ai tu? Deoarece asta e destul de important in aceasta situatie.
Eu am 31
Multi inainte, sunteti adulti, comunicarea e cheia ...nu mai sunteti adolescenti. spune i ce simti si comportati va matur...