| Corina300 a întrebat:

Ei bine eu am 17 ani si imi place de un baiat de 23. Petrecem foarte mult timp impreuna, atat cu el cat si cu parintii lui. El nu deschide subiectul unei relatii, iar eu nu stiu cum sa-l deschid(sfaturi cum ii pot zice ca vreau o relatie cu el, el stie ca-l plac). In schimb daca il intreaba cineva despre mine raspunde ca sunt o fata frumoasa cu un suflet urias, perfecta, doar ca sunt prea mica. Il inteleg la varsta lui are alte pretentii de la mine pe care eu nu i le pot oferii deocamdata. Nu vreau inca sa-mi pierd virginitatea nici batuta. Ce pot face? Cum pot aborda situatia, il iubesc mult. Cel mai bun sfat primeste fundita.

Răspuns Câştigător
| cips97 a răspuns:

Pai deschide subiectul relatie incepi sa-l intrebi de foste si ii dai de inteles subtil ca il placi... lasi putina vreme sa treaca dupa incearca sa reiei subiectul si ii il iei usor usor spunandu-i ca il placi si ca tu crezi ca incepi sa ai sentimente mai puternce pentru el si ca ar trebui sa dea o sansa unei relatii dar ii pui conditia ca nu esti inca pregatita pentru sa iti pierzi virginitate si ac tu crezi ca daca si el simte la fel asta nu va fi un impediment pentru a avea o relatie frumoasa. daca el refuza atunci cu tact te retragi dar nu rupi legatura mai de la distanta.ela poate daca nu o sa te mai simta asa de calda cu el s-ar putea sa se gandeasca la propunere si sa accepte. daca nu se razgandeste atunci imi pare rau dar nu cred ca se merita sa iti dai virginitatea pe tava numai ca sa ai o relatie cu el, baietii pot fi foarte marsavi ti-o spune un tip

| Corina300 explică (pentru cips97):

Asta e marea problema nu stiu cum sa-l deschid. Ce sa-l intreb? Asa subtil

| cips97 a răspuns (pentru Corina300):

Bai de foste prietene si cum a vost viata lui in dragoste... dupa ii spui ca tu crezi ca incepi sa ai un sentimente pentru el. o spui simplu pe el mai normal ton posibil

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Probabil nu deschide subiectul unei relatii pentru ca asa cum ai zis, esti prea mica si nu vrea sa crezi ca profita de tine si asteapta sa mai cresti ca sa poata sa-si puna in aplicare planul de cuceritor, sincer eu nu te vad asa mica si pe el nu-l vad asa mare, tu 17- el 23, varsta perfecta pentru a incepe o relatie

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Varsta-ca diferenta-nu e mare.Bine-nteles ca ar dori mai mult. Daca deschizi subiectul ramanerii impreuna, renunti la virginitate, ori ofera-i ceva mai,, pe langa,,. Asta l-ar apropia definitiv de tine.

| timisoara a răspuns:

Spune-i subtil, cand esti singura cu el, ca ii placi, s-au da-i de inteles.Eu nu cred ca conteaza varsta.Eu am avut o prietena si era cu 5 ani mai mica, dar asta nu conteaza. Funda?

| AaliNuSh a răspuns:

Nu conteaza varsta. sunt cupluri si mai in varsta si cu diferenta de varsta mai mare de 6 ani..doar tu nu ai 12 ani si el 18..totusi. daca simte ceva pentru tine nu ar trebui sa tina cont de varsta..si esti destul de mare si daca ajungi sa fii cu el si chiar il iubesti poti sa o faci..mai ales daca il cunosti si stii ce fel de baiat e..am trecut si eu prin chestii din astea dar au fost foarte trecetoare..si sunt sigura ca daca stateam mai mult cu baietii aia..la randul meu puteam sa fac ceva pentru ca chiar mi-a placut de fiecare in parte.dar era vorba de distanta dintre orase si de timpul foarte scurt petrecut impreuna
.oh go on