1. Nu stiu ce ai facut, dar nu e normal sa te doara burta dupa ce te masturbezi. Te sfatuiesc sa nu mai incerci astfel de lucruri, pentru ca esti micuta si te-ai putea rani fara sa vrei.
2. Nu te-ai dezvirginat.
3. N-ai cum sa ramai insarcinata in felul asta. Ramai insarcinata doar daca faci sex neprotejat si baiatul ejaculeaza in tine. Sperma de la baiat (lichidul alb pe care baietii il elimina cand sunt foarte excitati si au orgasm), ajunge la tine in burtica, unde se afla celula ou. Spermatozoizii din sperma, fecundeaza celula ou si in felul asta apare bebelul.
Bună
Stai linistită că nu esti insarcinată!
Dar posibil nu mai esti virgină...
O seară bună!
Mda... cum ai spus tu acolo imi vine sa rad grav dar iti voi explica ce stiu...
Cand te masturbezi nu ramai insarcinata... trebuie sa ai un contatct sexual cu o persoana de sex opus adica un baiat
a2-a chestie nu stiu daca tu la 12 ani poti ramane insarcinata chiar daca ai avea un contact sexual
si 3 depinde cu ce te`ai masturbat dar cred ca daca nu a fost sange nu "te`ai dezvirginat" asta nu stiu ca nu`s fata precum nu stiu nici faptul de ce ai dureri... Deci nu te ingrijora nu esti gravida
Nu te supara, nu prea cred ca tu esti in stare sa vorbesti esti mai mare cu 3 ani max din cate vad in nickname/
PROST! peste 70% din masa corpului e APA da na... tu esti copil tampit...
Nu, normal ca nu esti insarcinata beibii cum sa ramai insarcinata masturbandu-te? iar lichidul acela era orgasm!
Nu ramai insarcinata.Dar cand te-ai masturbat si ti-ai bagat degetele in vagin e posibil sa te fi dezvirginat.
Acea substanţă este secreţia care vine înainte de ciclu ...deci nu îţi face probleme.
Oricum la vârsta ta organismul nu e bine format aşa că nu ai cum să te dezvrginezi...
Doamnee, ma fetito tu la varsta ta ar trebui sa te joci cu papusele, nu sa te mastrubezi...Mata stie ce faci? Nu tie rusine? Ai 12 ani, si te mastrubezi o.0? Ce generatie.
Sunt sigura ca tu la varsta ei te jucai cu papusele
Da pentru ca eram fata cuminte
Pissy, nu esti in pozitia in care sa vorbesti, mai ales ca nici macar nu cunosti acest subiect. In locul tau as tace ca inca mai esti copil.
Hai nu zau?
Nu cred ca e ceva gresit in a te masturba la 12 ani.Adica eu am inceput pe la 11 ani si am o viata sexuala ok.Acum,nu prea e normal sa te doara burta, iar ce a iesit e doar apa.Asa e primele dati.Nu te speria, nu ai patit nimic grav.
Râdeți de copil dar pe voi nu vă priviți! Fiind curioasa a incercat! Micuto, asteaptă să crești puțin maia mare (16-17) și ai să-ți dai seama singură?