| PrettyDollRock a întrebat:

Eram in spatele blocului cu fetele.
Si langa posta era un baiat.
Am intrebat-o pe una din prietenele mele.cine e baiatul acela dragut?
Pei e Stefan, baiatul domnului Mihalcea (care este invatator).
-Am intrebat. in ce clasa e?
-Pei trece in clasa a 7 a.
-Dar daca vr iti fac rost de id-ul lui.
-Ok
Pe mes peste 24 de ore :
-Ai facut rost de id?
-Da!
-De unde?
-Pei.de la sursa.
-Colegii lui., nu?
-Dap laughing.
-Ok dami-l
-Bine., poftim.
Vorbim pe mess in prima zi a fost mai rece.
Si in a 2 a zi i-am zis.:
- Eu am 11 ani si trec in clasa a 5 a
-Bravo!
I-am dat 2 poze. le-a refuzat pe am2
I-am dat facebook-ul. nu a intrat pe el.sad
Si am primit o porcarie.care am dat-o mai departe.
: ❤ Rosu ❤ - Te Iubesc! ♫ Verde ♫ - Esti cel\-a mai dragut\-a ❀ Roz ❀- Imi esti drag\-a ✕ Galben ✕ - Esti viata mea ☀ Gri ☀ - Te urasc ➸Mov ➸ - Te plac ❥Portocaliu ❥ - Esti prost\-a ☆ Albastru ☆ - As vrea sa fim impreuna ♣ Negru ♣ - Nu te suport ✣Purpuriu ✣ - Esti cel\-a mai de treaba.
-Pei. nu pot alege nici una. nu te-am vazut nici odata.
-Eu te-am vazut...etc
Atunci i-am zis:
: ❤ Rosu ❤ - Te Iubesc! ♫ Verde ♫ - Esti cel\-a mai dragut\-a ❀ Roz ❀- Imi esti drag\-a ✕ Galben ✕ - Esti viata mea ☀ Gri ☀ - Te urasc ➸Mov ➸ - Te plac ❥Portocaliu ❥ - Esti prost\-a ☆ Albastru ☆ - As vrea sa fim impreuna ♣ Negru ♣ - Nu te suport ✣Purpuriu ✣ - Esti cel\-a mai de treaba daca ar trebui sa te colorez te-as colora roz.
StEFfY MiHaLcEa: da
StEFfY MiHaLcEa: oricum esti mult mai mica de ani ca mine si nu ai sanse
StEFfY MiHaLcEa: asa ca te rog sa nu speri
StEFfY MiHaLcEa is typing...
StEFfY MiHaLcEa: ca sa nu te ranesc
...
Mi-a ranit sentimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenteleeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e crying((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((
Ce sa fac crying((?

Răspuns Câştigător
| RmpvSorana a răspuns:

Hei.linişteşte.te.de ce să suferi? ok, e drăguţ.îţi place de el dar nici măcar nu ai avut o relaţie.nu se termină lumea la el.ai să vezi, ai să te convingi singură de asta:*

10 răspunsuri:
| goldheart a răspuns:

Hmm...buna intrebare: ce sa faci? Pai ce sa faci?
Ori incerci sa-l ''seduci'', adica il chemi tu pe-afara, la o plimbarica prin parc (desi baietii ar trebui sa invite fetele, da' ma rog big grin), ori ii spui direct pe mess ce sentimente ai pentru el.Alta varianta ar fi sa uiti de acest tip...te-ai gandit ca lui poate ii place de altcineva si nu vrea sa fie cu tine? Analizeaza mai bine situatia inainte de a te ''arunca'' intr-o relatie cu un baiat despre care nu stii mare lucru, ok? Iti tin pumnii!:*:*

| BoBBy a răspuns:

Sex

| alliss a răspuns:

Neext! Exista 1000000 mai buni ca el laughing)

| vicky09gui a răspuns:

Poate ar trebui sa il lasi in pace, se vede ca nu ii trezesti un interes + ca esti cam mica, dupa cum spune si el

| Cristi1998 a răspuns:

Fato nu-i de nasul tauwinking

| justme1221 a răspuns:

Nu ai ce sa faci e clar ca nu se uita la fetele mici:X Cauta unu pe masura ta funda?:X

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| cryssu0896 a răspuns:

Sa nu il mai bagi in seama