anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eram virgina si impreuna cu prietenul meu ne-am hotarat sa o facem! Suntem amandoi majori insa si incepatori.Ne-am informat, ne-am protejat(cu prezervativ durex)si pentru ca am fost la inceput am avut mare grija(ne-am spalat inainte si mai ales mainile au fost mereu curate). Nu a durat tare mult pentru ca ma durea un pic si am terminat repede. Mie imi era frica sa nu se rupa prezervativul.Nu a ejaculat si dupa cum zice el nici lichid de acela nu prea a apucat sa aiba(adica na.am terminat inainte sa incepemlaughing ). Vreau doar sa stiu daca cei care folositi prezervative durex sunteti multumiti si daca vi s-a intamplat sa se rupa. Ce parere aveti despre durex sensation? sunt rezistente?

8 răspunsuri:
| ess a răspuns:

Da Durex sunt perzevative bune nu ar trebui sa-ti faci griji in privinta asta BAFTA!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie mi se par rezistente...insa mi s-a rupt o data si era sa fac copii(nu era durex, era ceva mai de proasta calitate)...nu trebuie sa iti fie frica, se intampla rar happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se intampla foarte rar sa se rupa... mie mi s-a intamplat odata si era sa fac copii(era unul de proasta calitate)... dar nu trebuie sa te sperii

| ToxxxxxyiLiycKxKxKx a răspuns:

Orice prezervativ se rupe.nu conteaza marca. sfatul meu e daca o faceti pentru prima data lasati grijile astea departe.ganditiva la ceea ce va leaga, puneti tandrete si pasiune si lasati grija asta minora deopartetonguesucces

| GymClass a răspuns:

Alea de la rusi sunt super bunerolling on the floor)

| GymClass a răspuns:

^^apropo copilul era de proasta calitate sau prezervativul?laughing

| nuta a răspuns:

Nu folosesc prezervativesad am incercat doar din curiozitate
imi cunosc bine partenerul [e si primul din viata mea]
si eu am avut aceste griji prima data nu ma puteam relaxa
dar mi-a dat medicu anticonceptionale
sincerc acum nu mai sunt ingrijorata
a da si nici nu m-am ingrasat
le iau de ceva timp
daca tu crezi in partener, relaxeaza-te
si apeleaza la medic... sfatul meutongue