| Sandra_9151 a întrebat:

Buna eri i-am scris lu baiatul pe care il plac sa ne vedem, insa el mi-a raspuns ca nu doreste ca e prea tirziu in fine, Insa mai tirziu l-am intrebat daca va dori sa ne vedem azi, insa el mia spus ca mai este mult pina mine intr-un fel. Cum credeti mai merita sal intreb si azi daca ar vrea sa ne vedem? Iara ma tem sa-mi dae raspun negativ
ajutati-ma va roog mult.

7 răspunsuri:
| zuzu a răspuns:

Nu meritaoh go onhappy

| serendipity8300 a răspuns:

Oricat de neplacut ar fi sa citesti asta nu prea cred ca te place si nu mai insista o sa devii enervanta si atunci chiar nu va mai dori sa iasa cu tine. daca te place si chiar nu a avut timp te va invita el candva, dar nu mai insista

| FemeiaPisică a răspuns:

Bună,

Dacă îţi respinge toate invitaţiile înseamnă că încearcă să te evite. Nu mai insista pe acest subiect şi încearcă să discuţi mai mult cu el despre ce îi place şi ce nu, apoi fă-ţi curaj şi invită-l undeva, unde crezi tu că i-ar plăcea lui.

| faaalyoana a răspuns:

Buna Sandra.Eu te sfatuiesc sa nu-l mai abordezi asa direct, de fapt n-ai specificat daca i-ai scris pe mess...sau cum?
Eu zic sa porti o convorbire cu el mai lunga, sa vezi daca are placere sa discute cu tine, sa observi daca iti raspunde repede;
tu stii mai bine daca te refuza sau chiar nu are timp acum de tine.
Si pe parcurs iti vei da seama, daca chiar e interesat si el de tine.
Incearca sa deschizi un subiect in legatura cu o problema pe care o ai, ii ceri un sfat, fii dezinhibata, si trebuie s-o rezolvi tu.
Te asteptam cu noutati! Sper ca te-am ajutat.

| Eliza_6005 a răspuns:

Daca nu vrea sa te vada lasa-l pentru ca il pui si pe el intr-o situatie naspa daca il tot intrebi, mai bine gandeste-te dc nu vrea sa iasa cu tine.si incearca sa rezolvi situatia altfel.

| Katey a răspuns:

Daca era intr-adevar interesat de tine facea orice sa se vada cu tine.Se pare ca nu prea ii pasa.Parerea mea ar fi sa il mai intrebi inca odata, iar daca primesti tot un raspuns negativ e clar ca nu e interesat.Bafta!

| Kostoman a răspuns:

Hi hi hi hi bine gidesti da ai suparat baiatul cela daca raspusl lui ee negativ tongue da nu-i ros sal inrebi mai bine intreaba-ma pe minetongue