| fancullo a întrebat:

Buna,Este adevarat ca daca iti incepi viata sexuala la 14-15 ani, pierderea virginitatii e mai putin dureroasa decat daca tio pierzi la 17-18? am auzit multe din astea, dar nu stiu daca e adevarat...dau Fundoi!

Răspuns Câştigător
| alexandrrra98 a răspuns:

Si eu am 14 ani,dar iti propun sa nu mai pui intrebari de genu, pentru ca sunt tot felul de cocalari care o sa iti vada întrebarea si o sa zica "uitate si la asta, ce intrebari pune" si poate ca iti cunoaște câțiva prieteni si le povestește si te faci de ras. Mai bine o intrebi pe mama ta. Si eu am avut cateva nelamuriri, dar am intrebat-o pe mama si ea mi-a explicat tot. Si mama mi-a spus ca nu e bine sa iti incepi viata sexuală înainte sa iti termeni studiile si din potrivi, este mult mai dureros cand esti mai tanara, deoarece....lasa nu iti zic aici

| Billionaire_5678 a răspuns (pentru alexandrrra98):

Da lUCIA :d:d nu ma asteptam big grin

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, dimpotriva, e mult mai dureroasa. Ai auzit asta fiindca este un text pe care baietii smecheri si un pic pedofili il spune fetelor proaste ca sa le duca repede in pat. Evident ca numai cele care n-au ajuns deloc pe la scoala mai cred asa ceva, dar baietii incearca si ajunge un fel de mit, chiar daca e la mintea cocosului ca nu e adevarat.

| mona a răspuns:

Pe undeva este adevarat....auzeam discutii intre baieti, spuneau ca decat sa dezvirgineze o fata de 20-25 de ani mai bine pe una de 15-18 ani, dupa asta iti poti da seama ca e valabil si pentru durere

| Neinteresantul a răspuns:

E cam idioata intrebarea. Si nu te mai lua dupa auzite, copiii in ziua de azi inventeaza orice ca sa faca sex mai repede cu fetele. Doare la fel la orice varsta. Depinde doar de partener, nu de varsta. Teoretic ar trebui sa doara mai tare atunci cand esti mica.

| rotaruia a răspuns:

Nu este adevarat. Dumnezeu stie de unde au mai scos-o.

| neutrino a răspuns:

Incearca si la 15 si la 18 ani. Si apoi vei sti.

| knoxfcsb a răspuns:

Mda oarecum e adevarat dar mai bine rezisti la o durere mai mare dar daca va fi iubire nu prea o sa simti decat putin durerea cu alte cuvinte mai bine o faci dupa 18 sfatu meu pastreazati demnitatea

| fatadecaine a răspuns:

Da.grabeste te!

| TinkerbellSelena a răspuns:

Eu am auzit ca daca ti-o pierzi la 14-15 ani esti mai dispusa la cancer de col uterin.

| Onica_Veronica_1997 a răspuns:

Este adevarat nu te doare asa de tare dar mai bine astepti sa ma cresti pentru ca o sa iti para rau daca o faci mult prea repede si mai ales daca nu sti convins-a ca chiar esti pregatit-a