| fatagril a întrebat:

Bună, este adevărat că dacă un băiat iși pune mâinile pe sânii unei fete crec mai repede sânii?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Sanii fetei in mod absolut sigur NU vor creste deloc, insa este foarte sigur ca baiatului ii va creste ''ceva'', si inca foarte mult. big grin

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu este adevarat, este o minciunica cu care baietii smecheri fraieresc fetele proaste

| Violleta2022 a răspuns:

Ma faci sa rad... de cata naivitate poti afisa!
Minciuna asta a fost inventata de baieti, ca sa profite de naivitatea ta doar! Si eu spun sa nu-i lasi pe baieti sa-ti atinga sanii, ca te vor durea!

| fatagril explică (pentru Violleta2022):

Nu numai la băieți am auzit chestia asta, și era doar curioasă

| CodrutElian1990 a răspuns:

Eu am sa spun ca da, cresc, dar numai daca baiatul face gimnastica si masaj cu ei. Asta pentru crestera masei musculare, ca si ei "este din muschi".

| Necunoscut112 a răspuns:

Sânii cresc*, că "ie" mai mulţi.

| Quassaar a răspuns:

Sânii "crește" daca sunt peste 50. Altfel NU!?

| Ana1687 a răspuns:

Din pacate nu, am impresia ca cel care ti-a spus asta voia sa isi testeze teoria pe tine, daca stii cum zicwinking

| Sabou_Gabriel_1995 a răspuns:

Asta-i din categoria superstițiilor.
Nu se întâmplă absolut nimic ( înafară de bucuria băiatului ) şi nu mai crede orice informație citită de pe internet sau auzită de la alte persoane dezinformate.

| antonimilk a răspuns:

Nu, nu creste, de ce ar crește? Mâinile lui sunt cumva corpul tau? Mâinile lui au puteti magice și pulbere miraculoasa asupra sânilor tai?
Cei care fac asta vor doar să-i atingă și e o scuza ca voi fetele să-i lăsați să se "joace" cu ei.

| NuSpargConturi82 a răspuns:

Cresc mai repede, nu creste.