Sanii fetei in mod absolut sigur NU vor creste deloc, insa este foarte sigur ca baiatului ii va creste ''ceva'', si inca foarte mult.
Nu, nu este adevarat, este o minciunica cu care baietii smecheri fraieresc fetele proaste
Ma faci sa rad... de cata naivitate poti afisa!
Minciuna asta a fost inventata de baieti, ca sa profite de naivitatea ta doar! Si eu spun sa nu-i lasi pe baieti sa-ti atinga sanii, ca te vor durea!
Nu numai la băieți am auzit chestia asta, și era doar curioasă
Eu am sa spun ca da, cresc, dar numai daca baiatul face gimnastica si masaj cu ei. Asta pentru crestera masei musculare, ca si ei "este din muschi".
Din pacate nu, am impresia ca cel care ti-a spus asta voia sa isi testeze teoria pe tine, daca stii cum zic
Asta-i din categoria superstițiilor.
Nu se întâmplă absolut nimic ( înafară de bucuria băiatului ) şi nu mai crede orice informație citită de pe internet sau auzită de la alte persoane dezinformate.
Nu, nu creste, de ce ar crește? Mâinile lui sunt cumva corpul tau? Mâinile lui au puteti magice și pulbere miraculoasa asupra sânilor tai?
Cei care fac asta vor doar să-i atingă și e o scuza ca voi fetele să-i lăsați să se "joace" cu ei.
Ding93 întreabă: