Prima data te-ai bagat la interes su o persoana majora si cu multa diferenta de varsta fata de tine.Acel e unicul defect pe care l-am vazut la tine in rest nu e problema poate mai tarziu soseste si jumatatea ta.
Buna.
Nu, nu ai nici o problema.
Nu esti singura, si nici ultima care se afla in situatia aceasta.
Nu te descuraja, pentru ca dragostea la urma urmei o sa vina si pe la tine, doar ca tu trebuie sa o cauti.
Ai deja o varsta, esti destul de matura, nu te lua dupa baietii mai mici decat tine, sau cum ai spus tu mai sus, ca ai o obsesie pentru un tip cu 14 ani mai mare decat tine, te sfatuiesc sa renunti la aceasta obsesie, pentru ca mai mult te framanti tu, si oricum, la urma urmei nu te vei alege cu nimic din asta.
Eu te sfatuiesc sa nu te lasi mai prejos, sa nu te lasi invinsa, pentru ca dragostea e facuta si pentru tine.
Oriunde vei mergi, oriunde vei fii, dragostea tot va veni.
Toate cele bune!
Nu este o problema asta. WTF decat sa ai un nab langa u mai bine solo. Dar trebuie sa incepi sa acorzi mai multa atentie iubiri pentru ca imi este frica ca prima data cand te indragostesti s-ar putea sa ramai cu el 4 ever. Nu ca ar fi rau dar nu experimentezi
Pai hotaraste-te o data, ori ai fost ori nu?
aici depinde de tine sa nu fii prea exigenta si sa cauti perfectiunea ca nu exista si nici sa fii pe interes ca asa nu o sa mai iubesti in veci
Nu este deloc o problema .
Inca nu ai intalnit dragostea adevarata dar inca mai ai timp, ai doar 18 ani ai o viata inainte ca sa iti gasesti un baiat care sa te aprecieze si sa tina la tine cu adevarat :].
Sper sa te fi ajutat
Bafta :*!
Nu iti poti ordona sa te indragostesti. Poate in subconstientul tau nu esti pregatita pentru o relatie in care sa te implici sentimental.
Succes la "indragostiri"!
Nu ai deloc o problema, dragostea adevarata poate veni si la 25 de ani (tiai luat permisul ) nu-i nicio problema, acum fara supareare, depinde si de firea ta, de felul cum te pori, dar si de felul cum arati, fi linistita vei avea parte de dragostea adevarata...
funda?
Nu nu ai probleme stai linistita... dragostea nu poti sa o gasesti cand vrei tu. ea vine cand nu te astepti mai repede...
probabil esti mai pretentioasa la baieti ca mine :p... si fiecare defect mic este pentru tine foarte important si nu accepti asta cine stie... mie asa mi se intampla sunt foarte pretentioasa de aceea nu am prieten.
Stai linistita. timp pentru baieti este si nu incerca sa te indragostesti de cineva ( ca ai tu obsesia asta ca vai ai 18 ani si este mare) lasa sa vina iubirea la tine. ca sty iubire = fericire dau sty si suferinta si ai sa zici intr'o zi. imi pare rau ca m-am indragostit de X. Bine asta se intampla mai mereu sti. tu acum ai grija de tine si in leg cu baiatu ala. sigur o sa treaca obsesia asta. pup:*
Buna spad3r are dreptate imi amintesc de un verisor care s-a indraostit cu adevarat la 22 de ani ai timp crede-ma!
Nu. Nu ai deloc vreo problema.
Dragostea vine de la sine.
Cand o sa fii pregatita sa ai un prieten El iti va aparea in cale.
:*