O femeie care se culca cu un barbat practic necunoscut, cu care are o relatie pasagera de doar doua luni va pierde mult din respectul acelui barbat. El o va considera usuratic si nu isi va dori sub nici o forma o relatie de durata. De altfel, un barbat care dupa doua luni iti propune sa faceti sex (nu poate fi vorba de dragoste, fiindca dragostea inseamna sa ai sentimente reale siu verificate pentru o persoana), atunci sa stii cu maxima siguranta ca vrea doar o aventura si nu se gandeste nici o clipa la o relatie serioasa. Prin urmare: a vrut o aventura, si-a pus tot talentul in scopul seducerii tale rapide, tu ai acceptat mai repede decat spera probabil si acum el incearca sa se departeze usor, fiindca aventura s-a terminat si nu vede de ce v-ati mai pierde amadoi timpul. Tinand cont ca pana acum ai acceptat termenii relatiei, nu stiu de ce te-ai razgandit. dar spune-i: mai omule, m-am razgandirt, nu mai vreau doar sex fara implicatii, vreau o relatie. Si vezi daca vrea si el sau ramaneti la stadiul de aventura
Tu il "iubesti",iar el si-a gasit cu cine sa faca sex.
De-asta nu se desparte de tine.
Bineinteles ca ii prefera pe prietenii lui,cu ei se distreaza,se simte grozav,la tine apeleaza cand ii creste nivelul hormonal in pantaloni.
I-ai cedat mult prea repede si,dupa cum vad lucrurile,vei mai suferi destul inca,baiatul asta te foloseste,nu te iubeste.
Pentru el,e perfect,a obtinut ce a vrut, dragostea nu-l intereseaza, sexul da.
Stiu ca doare, dar e bine sa-ti spuna cineva si care e realitatea, pe intelesul tau.
Nu-l interesezi decat din punct de vedere sexual si te va parasi singur cand va gasi o alta cu care sa te inlocuiasca.Pana atunci,te va pastra, pentru ca ii reglezi echilibrul hormonal si a devenit tinta admiratiei si invidiei in cercul lui de prieteni!
Ai inceput cu stangul, draga mea, si vei plange mult.
Imi pare rau, ar fi trebuit sa tii mai mult la tine.
Bună.
Ce ai făcut tu? După 2 luni, ai mai fost și virgină?
Ce-a fost în capul tău?
Ai gândit prea "sentimental" și acum ai făcut cunoștință cu sentimentul dezamăgirii!
Echilibrează-te!
Pa, pa.
Care este întrebarea ta? Ai multe greşeli de gramatică şi îţi lipsesc semnele de punctuaţie!
Scuze pentru acest raspuns, dar in viata prostia se plateste. Cazul tau este clasic, un baiat a pacalit o fata, si-a luat palaria si a plecat. Fata a ramas plangand ca nu a avut noroc si inca mai spera.
Nu cred ca de la faptul ca ti-ai inceput viata sexuala cu el dupa 2 luni de relatie se trag toate astea, si daca o faceai dupa 2 saptamani si tinea la tine nu facea asa.De ce nu te lasa atunci cand ii spui, pentru ca deocamdata lui ii convine situatia.Gandeste-te daca nu ai fi tu, cu cine s-ar mai simti bine in pat..nu ii pun la indoiala sentimentele, dar nu tine suficient la tine.Refuza-l de 2, 3 ori si vezi mai vine a4-a oara? Nu exista ca el vrea si tu nu si cateodata e aproape cu forta.Nu exista asa ceva, daca chiar nu ai vrea nu ai mai merge acasa la el.Tu stii, dar de cat o relatie in care sexul sa fie pe primul loc, mai bine nu.Te distrugi singura si mai ales pentru un om de rahat.
Am sa fiu directa. Te-a vrajit, ti-a tras-o si acum te lasa. Imi pare rau pentru tine, dar asta este adevarul din pacate.
Crezi? pai atunci dc nu ma lasa cand ii spun daca te-ai saturat de mine lasa-ma el imi zice ca nu oare dc?
Nu ca nu ma simt atrasa doar ca el inconinu vrea si eu nu vreau mereu cateodata chiar ma si obliga...
Atunci e o problemă! Dragoste cu forța nu se poate... așa că, gândeștete bine ce vrei să faci mai departe.
Bananacantareata87 întreabă: