anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, este deja a 6a zi in care imi intarzie menstruația, lucru ce nu prea se intampla de obicei. (Am 17 ani si ciclul meu era de 27-29 de zile, insa luna trecuta a durat 32 de zile) De asemenea, am cateva simptome premenstruale, mi-au aparut cateva cosuri, in unele momente din zi am crampe, insa unul dintre simptomele care aparea tot timpul, cu o saptamana inainte, nu a aparut de aceasta data, mai exact durerea sanilor. Ultimul act sexual neprotejat a fost pe 19 luna trecuta, insa suntem siguri ca nu a ejaculat in mine, plus ca am mai facut sex neprotejat si inainte si a fost totul ok. Intre timp, am avut fie o infectie de tract uterin fie o raceala mai puternica si am luat medicamente (nu stiu ce a fost exact pentru ca am avut parte doar de consultul unui medic de familie).
Credeti ca sunt insarcinata? Voi face si un test de sarcina insa mai astept 2-3 zile, dar pana atunci voiam o parere de la cineva care a trecut prin asa ceva… Si niste semne pe care le-ati experimentat la inceputul sarcinii. (El imi spune ca un copil nu se face atat de usor si ca probabil ma stresez eu prea mult, motiv pentru care si intarzie menstruația)

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este nevoie ca baiatul sa ejaculeze in tine, ca poti ramane gravida si cu picatura pre-ejaculatoare care poate contiens prma daca au fost 2 partide sexuale consecutive sau baiatul s-a masturbat inainte de sex cu tine.
Vad ca ai cicluld e tip neregulat, odata ce acum vine al 32 de zile, deci pe viitor NU se mai poate calcula nimic, nici ciclu si nici ovulatie sau perioada fertila.
Folositi prezrevativul al absolut toate partidele sexuale, ca nu musca, nu doare si nici nu te lasa gravida.

Fa un test de sarcina dupa 21 de zile de la ultima partida sexula!

| LittlePoppy a răspuns:

Un copil se face mai usor decat va inchipuiti voi. Greu e sa nu-l faci. Exceptand cazurile de infertilitate grava. Dar tu, esti insarcinata. Felicitari! Nu da vina pe infectie si tratament. Gandeste-te deja la niste nume.