M -ai bine lasă l. Nu î ți strica viața alături de unul ca ăsta, care vrea să te manipuleze cum vrea el.
Sunt de acord cu xxeellaa87!
Eu sunt baiat si cand vreau k o fata sa ma stie de baiat cuminte nu o las sa vb k prieteni mei.)Asa sunt baieti
Eu am o banuiala. Te-ai gandit vreodata de ce nu vrea sa te imprietenesti cu prieteni de-ai lui? te-ai gandit ca el astfel incearca sa te tina la distanta pentru a nu afla anumite lucruri despre el? El poate intre timp mai umbla si cu alte fete si nu vrea sa afli. Iar faza ca nu ti-a spus ca nu te iubeste nu e un capat de tara dar trebuie sa te gandesti ca el are 26 tu esti o copila pentru el...e posibil sa te tina doar pentru sex
Am pus in calcul si faza asta cu sexul, dar sunt asa intre pentru ca ma gandesc la lucrurile materiale pe care mi le ofera fara ca eu sa zic vreau.A zis ca e constient ca el castiga mai mult ca mine si nu trebuie sa-mi fac griji pentru asta ca tine la mine...''ce m-as face fara tine''.S-au e posibil ca astea 2 sa nu aibe nicio legatura?
Si eu castig mai bine ca prietena mea si ii fac surprize, ii cumpar cadouri si etc dar nu o iubesc si in acelasi timp mai umblu si cu alte fete fara sa stie ea...Doar ca tot la ea ma intorc pentru ca ma inteleg bine cu ea, nu ma bate la cap, nu e geloasa, nu ma controleaza unde ma duc si etc...Pentru mine aceste lucruri conteaza si de aceea ii acord anumite atentii, pana la urma nu conteaza iubirea conteaza intelegerea
Daca pana acum nu ti-a spus "Te iubesc" inseamna ca nu vrea ceva serios sau poate are pe alta. Sper ca te-am ajutat
Daca pana acum nu ti-a spus "Te iubesc" inseamna ca nu vrea ceva serios sau poate are pe alta. Sper ca te-am ajutat.