Daca te duci la ginecolog la fiecare 6 luni toata viata ta, s-ar putea sa fie relativ ok (adica sa duci o viata normala).
Buna, ca e sau nu in regula nu mai are importanta ca fapta e consumata, oricum nu trebuie sa ai pareri de rau, e ok.La aproape 17 ani eu cred ca e ok, sunt altele care au inceput-o si mai devreme.
De ce nu ar fi ok? Daca ai facut'o cu persoana potrivita, cu care esti impreuna, nu ai de ce sa iti faci griji. Din intrebare ta constat ca nu esti chiar sigura pe tine de ceea ce ai facut Oricum nu ai ce sa regreti
Take care!:*
Ce ar putea sa nu fie in regula? Daca tu ai vrut ...nu conteaza cati ani ai. Bun asta nu inseamna ca poti sa iti incepi viata sexuala la 11-12-13 ani
Stiu ca o sa-mi dai stupid si nu ma intereseaza dar eu cred ca mai puteai sa astepti si tu macar vreo 2-3 ani.
Ba da sunt foarte sigura! dar intrebam de curiozitate daca e varsta ideala. Am langa mine persoana potrivita si nu voi regreta nicioadat.
va multumesc foarte mult pentru pareri:*
E viata ta incepi cand vrei da e de preferat de la 16 ani in sus iar tu ai varsta ideala