Cred ca ai scris gresit ''varianta a doua''.
In fine,nu e nimic gresit,asa esti tu facuta,numai ca trebuie sa te si cizelezi si sa te stapaneti,ca nu suntem animale sa actionam dupa instinct si atat.
Tentativele de ati pierde virginitatea,banuiesc ca alaturi de baieti diferiti,nu imi demonstreaza decat ca pe tine nu prea te intereseaza latura sentimentala.
Fa-o cu toti,cu cine vrei tu, stai doar pentru frumusetea lor, dar te avertizez ca doar cu asta vei ramane.Cu renume de usuratica si/sau una pe care nu o duce capul.
Te-ai contrazis tu pe tine! 1: Daca vrei sa pui suflet la cineva de ce sa pui la ala cu care doar te arzi? Azi o faci cu ala, maine nu va salutati pe strada! Deci.gandeste-te si u.nu poti pune suflet la unu cu care doar o faci! k o faci si gata! pentru asta ii si amanta/ul sa te simti bine si apoi ceau! daca de acum incepi cu idei de asta.nici nu vreau sa stiu ce-o fi de capul tau in 5 ani! mare atentie ce faci cu corpul si demnitatea ta! mare atentie.
Asteapta si tu sa gasesti baiatul potrivit pentru tine. adica un baiat care sa te si atraga fizic si sa te faca sa te simti foarte bine, dar care sa si stie ce vrea de la viata, adica sa stie sa comunice intr-o relatie ca sa fie bine. Imposibil sa nu existe.sunt atatia baieti pe lumea asta!