Sa crezi in ceea ce-ti spune inima ta si in ceea ce vad ochii tai.
Nu traiesti cu lumea,ci cu el.
Daca el se comporta frumos si bine,daca nu ai ce sa-i reprosezi,daca mereu incearca sa-ti faca pe plac,daca te simti perfect langa el,de ce iti faci ganduri negre?
E adevarat ca trebuie sa fii putin prevazatoare,ca nu cumva sa aiba alte scopuri, dar daca nici nu aduce vorba despre sex si se lumineaza tot in momentul in care apari in fata lui, lasa lumea sa vorbeasca!
Si iubeste-l si tu!
Mult noroc!
Eu sunt fata si cred ca si el tine la mine din moment ce mi-a promis
sa stii ca multa lume o sa incerce sa va desparta de acum inainte dar daca v-a iubiti...trebuie sa aveti incredere unul in celalalt
Heyin primul rand cine ti-a zis este gelos nu trebuie sa bagi in seama toate porcariile. daca ti-a zis ca o sa aiba grija de tine si te iubeste.eu zic sa-l crezi.nu mai baga in seama toate ***-urile sper ca te-am ajutat bafta
De ce as crezi ce ti.au spus ceilalti baieti?
crede.l p el. mai sunt si baieti diferiti de toti idiotii care isi bat joc de fete
daca ti.a promis ceva, poate o sa se tina d promisiune...
dar poate am insel eu. in orice caz asculta.ti inima nu restul lumii
Buna mara! parerea mea este ca ar trebui sa faci cum iti spune inima ta. Daca tu crezi ca e bine sa te desparti sau sa ramai cu el...este decizia ta.Dar ai si putina atentie cu el.Mai testeazal din cand in cand, dar fara sa afle, ca sa vezi ce il duce mintea.Sa nu te lasi pacalita.In lume sunt fel si fel de cazuri.Ai grija, si nu uita! ascultai inima! Succes!
Toti ati avut dreptate si ati dat niste raspunsuri minunate daca as putea as da funda la toti pentru ca sunteti minunati dar din pacate acel raspuns m.a emotionat si a trebuit sa ii dau funda
Daca tia promis ca te protezeaza ar trebui sa il crezi stiu ce spun pentru ca eu sunt baiat
beausingurlamasamea întreabă: