| Dobrogea a întrebat:

Bună!
Este ok 5 trandafiri roșii la prima întâlnire?
Sau 4 albi și unul roșu în mijloc?
Unii spun că un buchet este prea mult la prima întâlnire dar fata aia este foarte ok, cu suflet și să aibă efect.

Dar până la urmă cât este de greșit un buchet, 5 trandafiri pentru prima întâlnire?

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Un trandafir e de ajuns nu un buchet ca nu o ceri de nevastă

| AlexanderAdrian a răspuns:

In ultima vreme trendul pe trandafiri e de "cutii" Cred c-ai vazut si tu acele cutii cilindrice sau in forma de inima cu trandafiri rosii aurii si alte cele. Nu prea e potrivit un buchet la prima intalnire ca nici n-o sa aiba unde sa-l tina si buchetul in sine pare mai curand ceva festiv, nu ceva care dai la un date. Un trandafir enorm regal rosu e cel mai potrivit.

| RAY a răspuns:

Lasa naibi florile, întreabo, esti atrasa de mine fizic? Daca nu, pa, ce atata pierdere de timp, bani

| sierra1 a răspuns:

Parcă am mai discutat asta dar degeaba, nici o reacție de la tine

https://www.tpu.ro/......iri-rosii/

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este greșit, dar se întâmplă cam așa. Dacă te întâlnești la ea acasă, merge. Dar dacă te întâlnești undeva cu public, nu se prea uzează asta, să duci flori la prima.

| Dobrogea explică (pentru sadrian46):

Pai in public mă văd cu ea, ce e așa greșit?

| Mopmop a răspuns (pentru Dobrogea):

Nu e neaparat gresit. E faza ca umbla cu florile in mana cateva ore si nu are unde sa le puna in apa. Logic...

| sadrian46 a răspuns (pentru Dobrogea):

Dacă te vezi ce ea, asta înseamnă că te întâlnești cu ea, așa că nu este prima întâlnire. O primă întâlnire, înseamnă că nu te-ai mai întâlnit niciodată cu ea. Așa că nu înțeleg întrebarea d-tale inițială. Să duci flori unei fete pe care o întâlnești este un ceremonial, pe care dacă îl faci greșit, se poate interpreta în defavoarea ta. Astfel, te întreb ce înțelegi prin acea primă întâlnire. O inviți unde, ca să ce, cu ce ocazie?

| Dobrogea explică (pentru sadrian46):

Bună! Este vorba de prima întâlnire cu fata aia. O invit la o cafea, suc, așa că la prima întâlnire, prima oară ne vedem față în față.

| Drimmero a răspuns:

De ce sa duci flori de la prima intalnire? Nici nu o cunosti, nu stii ce ii place, de ce nu aveti unii din voi rabdare? O sa pari cam disperat tu asa, din start o sa zica probabil ca ai un interes ascuns, asta unu' la mana, iar doi la mana pentru ce sa ii iei flori? E o simpla persoana cu care iesi la suc/cafea si faceti cunostinta, nu ai nicio ''obligatie'' fata de ea.

| Dobrogea explică (pentru Drimmero):

Vai de capul meu. Nu mi se pare ok fără flori. Din ce județ ești? Noi ăștia din Suceava ne plac florile, și celor din Constanța sigur le plac florile. Așa zici că-i sec, că un nod in gât așa sec o întâlnire fără măcar un trandafir, e sec, că un râu secat.

| Drimmero a răspuns (pentru Dobrogea):

Nu conteaza judetul din care sunt, dar nu e deloc ok sa te duci cu flori la prima intalnire din mai multe puncte de vedere.
1.Nu e iubita ta, e doar o persoana cu care iesi la intalnire si va cunoasteti acolo, adica vei parea disperat dupa relatie si isi va da seama imediat de asta.
2. Poate nu-i plac florile si ti le va lua din complezenta.
3. O pui intr-o situatie neplacuta sa le accepte si apoi sa le care acasa cand ea probabil isi facea cu totul alte planuri.

| SilentRain a răspuns:

Daca tu vrei dă-i cate flori vrei, oricum nimic nu se compara cu ciocolata

| cepIm a răspuns:

Ia-i pe cei rosii. Aia albi cu unul rosu in mijloc nu-mi da o imagine prea placuta in cap.
E totul ok, cine ti-a spus contrariul inca depinde de mana dreapta.