Domne fereste! Te-ai gandit macar si-o clipa cam ce ''neam'' de corcitura (religioasa) ar putea iesi dintr-o asemenea impreunare inadmisibila?
Eu am intrebat pentru ca am 2 prieteni care au facut asta si eram curios daca e permis asta
Nu chiar, in primul rand sex faci dupa nunta cand amandoi sunt de aceeasi religie, daca era catolic vs ortodox se mai putea dar adventisti nu doresc asa ceva
Ortodoxia nu este atat de restrictiva. Poti sa iubesti sau sa intreti relatii sexuale cu orce alt om dintr-o alta religie.
Nu stiu, dar ma framanta o chestie...
Ai observat ca mai toate pocaitele arata bine? Cel putin eu nu cred ca am vazut o pocaita grasa, sau urata, cel putin nu pe la varsta asta 15-25 de ani.
Ceva e putred la mijloc.
Religia, indiferent care, blameaza sexul, daca esti necasatorit. Nici o religie nu interzice sexul intre doua persoane de religii diferite, daca sunt casatoriti. Dar e o problema la casatoria religioasa. Insa daca s-au casatorit intr-o religie (ex. ortodoxa), apoi unul din soti a trecut la o alta religie (ex. adventista), nu interzice nimeni actul sexual intre soti.
Este permis sa faci ce vrei tu cu viata ta! Creeaza-ti o religie proprie si fa ce reguli vrei tu. Sa vedem ce vor zice adventistii dup-aia. Nu te mai lega cu "lanturile" religiei, pentru ca religia defineste termenul de "control", din toate timpurile.
Shi_Punct_Tony_1943 întreabă:
LeZizu întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: