Nu cred ca poti fi insarcinata daca ai avut doua menstruatii normale. Oricum, poti sa-ti mai faci un test de sarcina pentru siguranta.
Daca ai avut ciclu nu esti. Dar unele femei au si sunt si insarcinate.Depinde si de organism.
Nu stiu de unde a aparut valul asta cu "menstra peste sarcina". Acum 100 de ani, iti venea gata scapai de-o grija. Dar trebuie luata in calcul. Vecina mea a avut menstruatie ( peste sarcina ) pana la 4 luni. Era prea tarziu... Dar acum nu regreta.
Niciodata n-o sa pricep. Inainte... nu te gandesti?!
In primul rand ca in timpul sarcinei nua i menstruatie, poate fii o scurgere asemanatoare insa lipsita de simptomele menstruatiei! in concluzie daca ai avut dureri de sani sau dureri ale abdomenului inferior inseamna ca a fost menstruatie, in concluzie nu esti insarcinata + ca ytestele au iesit negative! intarzierea poate fii o dereglare hormonala sau din cauza stresului
sanatate!
Aia nu e menstruatie e un soi de scurgere care se aseamana intelegeti si voi menstruatie nu e! e tot sanga insa nu se numeste menstruatie!
Fetelor vreau sa va spun ca menstruatia m-a tinut normal 5 zile cum ma tine pe mine...si nu si-a dat drumu in mine doar ca ne-am jucat putin...si eram ft stresata... oricum o sa imi fac si un al 2 lea test.mersi pentru raspunsuri.
Si eu sunt cam in situatia asta, dar mai bine ma duc la doctor si aflu dar nu cred ca e motiv de ingrijorare ca nu si-a dat drumu in mine, pana la urma mi-a venit ciclu, dar mai e si mama care imi zice ca e posibil asta sa fiu insarcina sa fi pierdut copilu si sa fie inca in mine normal si ca ar trebui sa fac chiuretaj, dar e imposibil.
scarking12 întreabă: