Ti-am mai raspuns la aceast intrebare in urma cu cateva zile si ti-am argumentat cat se poate de stiintific si pe inteles ca in cazul tau posibilitatea existentei unei sarcini teoretic este exclusa/imposibila. In cazul in care neincrederea in cele transmise de cei care ti-au raspuns a ramas in continuare, singurele solutiie la care ai putea apela ar fi testul de sarcina sau o examinare ginecologica. Probabilitatea de a fi insarcinata este exclusa din moment ce ai avut 3-4 menstruatii ulterioare.
O să fac testul. Mulțumesc pentru răspuns!
Cantitatea de menstra eliminata este in functie de consistenta endometrului. Marimea cantitativa a endometrului va influenta implicit si volumul de menstra rezultata si poate sa difere foarte mult de la o luna la alta. Acest lucru se datoreaza echilibrului/dezechilibrului existent in ciclul menstrual respectiv intre cei doi hormoni femenini, estrogen si progesteron si in functie de cantitatea de estrogen grosimea endometrului poate diferi foarte mult de la unul farte slab dezvoltat la unul foarte consistent, ceea ce va influenta si cantitatea de menstra precum si numarul zilelor de menstruatie. In consecinta scaderea numarului de zile de menstruatie se datoreaza strict unor factori de natura hormonala si in nici un caz unei sarcini ipotetice.
Nu are nimeni de unde sa stie dar din iulie pana acum, chiar nu sesizai nimic? Ai avea cam 4 luni de sarcina...deja unii bebei la varsta asta misca.
Si, pana acum chiar nu ti-a trecut prin cap sa faci un test de sarcina?
Da, ciclu peste sarcina se poate..am o vecina careia i-a venit menstruatia ceas toate cele noua luni de sarcina.
Nu-mi vine sa cred cati oameni neculti produce Romania in fiecare zi. Dupa ne intrebam de ce multe fete sub 18 ani sunt insarcinate si nu stiu nimic legat de corpul lor.Romania are nevoie de ore legate despre viata sexuala.NU ESTE IN NICUN CAZ POSIBIL SA RAMAI INSARCINATA DACA AI AVUT MENSTRUATIE. Practic copilul se formeaza din spermatozoidul barbatului + ovulul produs de femeie. Daca ti-a venit ciclul, ovulul a fost explulzat iar posibiliatea unei sarcini este 0
Mulțumesc pentru răspuns! Eram confuză pentru că unii oameni susțin că este posibil. O să fac un test.
Este posibil. Este o menstra falsa, adica nu se produce ovulatie, dar exista ca si sangerare. Eu personal cunosc un caz, repet, in care a avut lunar "menstruatie".
Acei oameni nu au fost la orele de biologie la scoala.
Nu mai raspunde cu prostii.Inainte sa oferi informatii cu o proasta sursa, informeaza-te.Nu exista o menstruatie falsa, nici nu stiu de unde scoateti unele chestii, va sugerez sa mergeti la orele de biologie la scoala cat mai rapid. Poate te refereai ca cunosti pe cineva care a avut o leziune la nivel vaginal?