Menstra poate veni oricand in cele 7 zile de pauza, mai probabil in zilele 3-5, deci mai are timp. Urinatul nu are efect contraceptiv
Bună!
NU ai dat detalii : ce AC foloseşti, dacă le-ai început în PRIMA zi de menstră ( sau din zilele 2-5 ale CM ), în ce dată ai început tratamentul cu AC, în ce dată a fost contactul sexual, etc.
În funcţie de aceste date pot să-ţi spun dacă la momentul contactului sexual neprotejat acele AC îşi făceau efectul ( sau încă nu )...
Apoi, sângerarea similară menstrei apare ( în general ) în zilele 2-4 de pauză.
Totuşi, având în vedere amenoreea de care suferi ( pe care ai avut-o anterior ), e posibil ca să NU ai menstră luna asta.
Apoi, NU mai reţin dacă ai fost la medicul endocrinolog pentru dozajul hormonal ( aşa cum îţi recomandam într-un răspuns anterior ).
E posibil ca tratamentul cu AC să NU te ajute în cazul amenoreei de care suferi...
Oricum, dacă menstra NU vine până în a 7-a zi de pauză, TREBUIE să faci un test de sarcină ÎNAINTE de a începe a 2-a folie de AC.
Toate cele bune.
Buna, asa am patit si eu acum patru luni cand am inceput sa iau , nu cred ca ai cum sa ramai insarcinata daca ai luat corect pastilele, eu le iau ba dimineata ba seara cum imi aduc aminte si nu am patit nimic, medicul meu a zis ca ciclul trebuie sa vina undeva la 4 zile chiar 5 zile dupa terminarea foliei deci nu cred ca ai dc sa fi ingrijorata.
Ai luat pilula de a 2-a zi? deoarece poate provoca dereglari ale ciclului hormonal
beausingurlamasamea întreabă: