Probabil că trece printr-o perioadă mai grea, dificilă, lasă-i puțin timp liber dar nu ți-aș sugera să faci o pauză, fi alături de el și înțelege-l.
Toți avem momente în viată dificile.
Ai grijă de tine.
Ori l-ai ranit cu ceva, nu poate trece peste, ori si-a gasit pe altcineva ori e prost si asculta prea mult de ai lui.Cum sa-l pedepseasca frate parintii la 18 ani? Nu-i da si nana la fund? Hai las-o dracu de treaba, discuta cu el, ori isi bate joc de tine ori e intr-o perioada dificila. Daca nu ati intretinut relatii sexuale e ok pentru ca nu te va avea la mana cu nimic, poti sa-i cweri o pauza si sa cunosti pe altcineva! Serios, asta este sfatul meu, te pup!
Daca ai pomenit de parintii lui ce mai mare probabilitate sa fie din cauza acestora deoarece ei au o anumita parere despre tine(fiind ea prosta sau buna) este influentat.Dar intelege-l asa sunt parintii in ziua de azi.Asteapta o perioada spune-i ca il intelegi si apoi vezi cum va fi. Daca va fi tot la fel ar fi bine sa renunti la el(stiu ca suna rau iarta-ma).Ai grija.
Se rup prieteniii din varii motive dupa zeci de ani. De ce nu s-ar rupe si o, presupusa, dragoste.Viata nu este facuta numai din giugiuleli si schimburi de cuvinte dulci.Nu zic sa te tii scai de el si nici sa-l parasesti. Trebuie numai, sa intelegi ca dragoste cu sila nu se face(nu ma refer la sex)si ca nu s-au terminat baietii buni.In primul rand e vorba de maturizarea ta ca viitoare sotie.
Intelegel si ai gria de el. Uita-te adinc in ochii lui ca sa ii vezi sentimentele din inma. Tu sti cel mai bine ce ai de facut.
Zilele trecute eu i-am zis ca nu are rost sa ne mai prostim unul pe altul daca unul din noi nu mai are sentimente pentru celalalt...si de ce nu imi zice nimic ca sa incheiem relatia sau daca are altceva sa-mi zica.
Drept raspuns:Nu incheiem nimic.Nu am nimic.