| buby a întrebat:

este prima luna in care am luat anciconc[ diane 35] le-am luat pentru acnee si antibb, nu mi lea prescris un medic [eu am fost la gineco si mi-a zis ca pot sa iau anticonc da nu mi-a zis de care, si am ales diane pentru ca am si acnee si analizele fiind bune]

am incercat sa respeect programu sa le iau la 8:25. dar le mai luat si la 8: 27,, 8:30 si mai aveam 5 pastilute si am luat`o pe una dupa 15 minute, penultima pastiluta am luat`o inainte cu vreo 40 de minute, pentru ca a sunat telu si am crezut ca e alarma si am luat`o[la 7 :40sad] iar pe ultima am luat`o a doua zi dupa 20de minuete [pe la 8]

acum am term folia si sunt de 3 zile in pauza de 7 zile si menstr nu mi-a venitsad

am avut contac si prt meu si-a dat drumu in minesad

credeti ca pot sa raman insarcinta ca am luat asa tarziu pastilutele?

am baut suc de lamaie si am gustat putin alcool, caci a fost revu dar in limita bunului simt...

ast raspunscrying

2 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Riscul de a ramane insarcinata il ai si cand iei aceste pilule, dar stii ca e in proportie foarte foarte mica(0, 1%).
Exista astfel un aparat micut cat acea folie, pe care o introduci in el. O sa iti piuie la 24 ore, anunandu-te ca e ora"mesei"(pilulei). Iti recomand unul.
Tot nu iti inteleg ginecologul.De ce te-a pus pe tine sa alegi din zecile de anticopii, cand putea sa iti prescrie cele potrivite tie?
Astea nu se iau asa, dupa ureche...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti insarcinata, in vremea in care luam Diane, menstra imi venea in a cincea zi de intrerupere.