| lorette_9697 a întrebat:

este seara cea mare pentru mine! parintii mei nu sunt acasaa:Xlove struck si l-am invitat pe iubitul meu la mine ca mi-e frica sa stau singuraa:-ss:-s si am vb cu el (ne iubim enorm suntem impreuna de 3 ani, eu am 18 el 19) si ma intrebat daca as vrea sa fac sex cu el, si i-am zis ca daa ([pentru ca am enorma incredere in el, el imi zice toate problemele lui si eu pe a le mele, si ne ajutam reciproc):X:X si as vrea sa fie o seara ffffffffffffff frumoasaa.Cum as putea face ca atmonsfera din camera sa fie frumoasa(excitanta)? si cum l-as putea face sa se excite la maxim ca sa ma doreasca mai mult in timpul actului sexual? funda(va rog fara mijtouri ca pentru mine este o probleme delicata) multumesc! o zi buna!:*:*

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai enormă încredere în el? Doamne!
Sexul se cere pe bani, dragostea fizică vine de la sine și nu se cerșește.
Gândește-te bine și la rece!
Pa, pa.

| Ofiintă a răspuns:

Buna
Pai daca va iubitzi atat de mult o sa fie floare la ureche
Singura mea optziune este un masaj relaxant care devine erotic si dupa aceea totul va veni de la sine
Numai bine
pa, pa

| ByaSimpleGirl a răspuns:

Pune muzica romantica ia-ti lenjerie foarte sexy si n-ar fi rau niste petale de trandafir dezbracal tu de bluza ( camasa...ce o avea) si de acolo stie el

| fello18 a răspuns:

Hranestel bine inainte! big grin, pune muzica si lasa`te dusa de val, daca ai atata incredere in el, lasa`te pe mana lui pentru ca va face el totul! Nu trebuie sa iti faci griji pentru nimic, va fi noaptea ta... a voastra tongue.
Daca vrei sa il exciti la maxim fii putin perversa, doar sa nu intreci masura, o perversiune delicata big grin.
Poate o lumanare?

Be safe! laughing) have fun si ne pove si noua maine cum o fost big grin cius

| Atechan a răspuns:

Muzica,lenjerie sexy, lumina stinsa si lumanari parfumate aprinse.Patul sa aiba culori vii nu albe(sa va dea energielaughing )
Fii tu insuti! daca va iubiti asa de tare lui nu o sa ii lipseasca nimic

PS:epileaza-te