Mdea Tot mai des se intalnesc genul asta de baieti. Eu zic sa fugi de el cat mai poti. Cauta un alt baiat. Nu merita, pe bune. Daca intr-adevar te iubeste dupa cum spune de ce nu iti poate arata asta? De ce nu se mandreste cu tine in fata prietenilor.Parerea mea e ca daca ar simti ceva pentru tine nu s-ar comporta urat cu tine, din contra te-ar apara si chiar te-ar lauda in fata lor. Tipu' e imatur si nu stie ce vrea. E la varsta la care tot ce vede e a lui Cauta altu'. Noi fetele suntem mai mature, asa se ziceEu una sunt de acord cu asta. Ce varsta ai tu? Gaseste-ti un tip cu 2-3 ani mai mare ca tine.Sa ca potriviti in gandire
Lasa'l. am impresia ca e imatur. nu vrea sa fie luat d fraier de prieteni de aia are glume proaste in program cand sunteti toti. orienteaza-te spre cineva caruia nu ii este rusine cand este cu tine si caruia nu ii e frica sa iti arate sentimentele(daca le are)
E clar ca nici el nu stie ce vrea.Incearca sa discuti cu el fata in fata si sa ii explici ca tu ti-ai dori o relatie in care sa va respectati reciproc, daca intr-adevar mai vrei ceva cu el, daca nu las-o asa.
Am 15.Am mai fost si cu baieti mai mari si la fel. S-a terminat urat.Tot eu stateam ca proasta si sufeream. Exact acum m-a intrebat pe mess daca vreau sa ma impac cu el si i-am zis ca daca vrea o relatie serioasa sa nu isi bata joc da, si a zis ca se mai gandeste. I'am zis direct pa. Dar stiu ca tot el o sa ma caute ca asa e intotdeauna.Nu i-am raspuns o saptamana la telefon.Ma suna de vreo 5 ori pe zi.
AndrewTate7789 întreabă: