anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este un baiat de 15 ani si nu a vrut sa fie cu mine! Dar se tot uita dupa mine se uita la mine foarte mult si eram la bal si dansam cu un baiat si se uita urat! Dc face asa?

Răspuns Câştigător
| Masacven a răspuns:

Faptul ca el acum stie ca tu il vrei te coboara destul de mult.
Natura omului este de a vrea ceea ce nu poate avea, si este desigur, logic.
Pune-te in locul lui.
Ex simplu : Pe tine te place un baiat.
El pune o prietena sa te intrebe daca vrei sa fiti impreuna.
In primul rand scade in ochii tai pentru ca nu a avut curaj sa iti spuna asta TIE fata in fata.
Apoi, in caz ca nu actioneaza rapid, dispare si atractia.
Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa nu mai stai dupa el. (punct)
Can va vedea ca ai o viata a ta, si ca nu depinzi de el, situatia se va intoarce 180 de grade.
Din momentul ala, nu te va mai avea cand vrea el, si va incepe chiar el sa lupte pentru tine.
Nu iti spun sa ma crezi, doar te indemn sa incerci.
Si totusi, este cum spun eu tongue (ma umflu in pene ^.^ )

6 răspunsuri:
| 0IoAnA0 a răspuns:

Ori te place dar poate nu a vrut sa recunoasca(sau e mai timidthinking) ori e doar gelos ca imediat ce l-ai intrebat deja dansai cu altul...baietii mai au si ei orgoliul lor si poate s-a gandit "uite-o si p-asta, deja danseaza cu altu". cel mai bine e sa vb tu cu el undeva unde nu va poate auzii si vedea nimeni. bafta!happy

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns (pentru 0IoAnA0):

Dar nu imi place de ala cu care am dansat numai ca s-a pus o melodie de aia lenta si mno nu aveam cu cine sa dansez dar eu ma inteleg bine cu baiatul cu care am dansat dar nimic mai mult straight face

| Masacven a răspuns (pentru egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt):

Faptul ca el acum stie ca tu il vrei te coboara destul de mult.
Natura omului este de a vrea ceea ce nu poate avea, si este desigur, logic.
Pune-te in locul lui.
Ex simplu : Pe tine te place un baiat.
El pune o prietena sa te intrebe daca vrei sa fiti impreuna.
In primul rand scade in ochii tai pentru ca nu a avut curaj sa iti spuna asta TIE fata in fata.
Apoi, in caz ca nu actioneaza rapid, dispare si atractia.
Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa nu mai stai dupa el. (punct)
Can va vedea ca ai o viata a ta, si ca nu depinzi de el, situatia se va intoarce 180 de grade.
Din momentul ala, nu te va mai avea cand vrea el, si va incepe chiar el sa lupte pentru tine.
Nu iti spun sa ma crezi, doar te indemn sa incerci.
Si totusi, este cum spun eu tongue (ma umflu in pene ^.^ )

| Masacven a răspuns:

100% este timid.
Ori ai facut prea mult pe inaccesibila, si cand a venit la tine i-ai dat o gramada de iod-uri (indicator of desinterest), si din orgoliu s-a lasat pagubas, de aici rezultand reject-ul.
Se uita urat probabil, pentru ca, sunt convins ca, cu el nu ai venit sa dansezi, si a fost o criza de gelozie (?).
Incearca sa fi mai apropiata de el, dar nu exagerat.Nu vrem sa stie ca il placi.
Si totusi, dc ai vrea unul ca el? :-s
Pasi simplii: Il pupi cand il vezi -> vorbiti mai mult -> il inviti in oras (in caz ca nu intelege ce vrei de la el) -> va combinati (ar fi timpul sa stie care e smenu) -> daca nu vine cu ideea, il lasi, crede-ma, nu vrei un baiat de genu.
Succes!

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns (pentru Masacven):

Pai ne stim de 2 ani si ceva si eu chiar nu fac pe inaccesibila straight face adica vb. cu el si din astea. si cand era cu mine in scoala. venea la mine la clasa si statea cu mine si din astea dar acum cand e in a 9 a nu mai e asa straight face. Si l-a intrebat o prietena daca vrea sa fie cu mine si a spus ca nu straight face.Nu mai inteleg nimic straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca e genul care asteapta sa tragi tu de el. Se uita urat pentru ca e sensibil si probabil ca are o parere nu tocmai buna despre tine cu toate ca te iubeste.

| BounceOne a răspuns:

Baietilor de obicei le place sa aiba multe admiratoare care sa aiba ochi doar pentru ei (eu fiind unul dintre ei)winking si cred ca de-asta se uita urat la el...Ori e timid, ori te place, dar ii place mai mult de altcineva, sunt multe posibilitati...Cel mai bine incerci sa porti cu el o discutie deschisa, dar fara sa te pierzi cand vorbesti cu el, adica sa nu pari disperata.