| eu_5592 a întrebat:

Buna este un baiat din vecini tot timpu il vedeam numi luam ochi de la el laughing si mai demult nu l-am mai vazut defeeeeelll si acum tot timpu il vad straight face rolling on the floor) jucand fotbal peafara in curtea scolli de exemplu chiar azii fugeam pe hol si numa cand am mers neam impiedicat unul de altul rolling on the floor (parca am fost la tv rolling on the floor) credeti ca imi place de el big grin?

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Daca esti atat de entuziasmata cu siguranta iti place de el. Vezi poate cand va impiedicati unul de altul data viitoare schimbati cateva vorbe. Poate si lui i-ar place de tine.

| Ingerash Tsacanit a răspuns:

Categoric!

| milliondollarslover a răspuns:

Ce intrebare. Numai tu sti daca iti place de el D'OH!straight face Din prima propozitie iti poti raspunde singura la intrebare.

| Natassha a răspuns:

E posibil sa-ti placa, deja pui o intrebare in care mentionezi ca nu-ti mai luai ochii de la el inainte, apoi a ''disparut'', tu ai observat ca a disparut, ceea ce e important, si mai ales
scena cand v-ati impiedicat.
Eu cred ca tie chiar iti place de el, incearca sa te faci si putin observata, atunci cand te uiti la el, ca sa-si dea seama, apoi totul are sa vina de la sine.
Pup si succes.

| Gabrielle a răspuns:

Pui o intrebare la care noi nu prea putem raspunde ci doar tu sti raspunsul la aceasta intrebare. Posibil sa iti placa de el noi nu avem de unde sa stim si cum am mai zis esti singura care are raspuns la aceasta intrebare

| Cristina788 a răspuns:

Mai intrebi? sigur iti place de el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca da! doar atunci de ce nu-ti mai iei ochii de la el!