E un pic cam complicata situatia. In primul rand nu avem de unde sa stim daca tu il placi, daca nici tu nu stii daca il placi nimeni numai stie! Si de ce nu iti place de nimeni? ESTI EMO? si in privinta baiatului sunt 2 posibilitati. Daca nu e insistent inseamna ca nu te mai place, daca e insistent inseamna ca inca te mai place. Insa dupa parerea mea personala daca ati avut o relatie cat de cat (vorbiri telefon etc... ) e o mare probabilitate ca el sa te placa inca.
Dar de ce esti geloasa pe "priviri"? Nu poti da vina ca priveste pe cineva, poate privii pe oricine, daca incepe cu pupici si alte chestii atunci sa fi un pic geloasa. PAREREA MEA! Sper ca ti-am fost de ajutor
Buna. faptul ca te simti ciudat cand nu te baga inseama inseamna ca yty place de el. dar tye frica sa recunosti pnt ca nici el nu se mai comporta ca la inceputh.Asta doar pentru ca tu nu. iai aratat ca il placi cand trebuia cred ca a lasat balta ideea sau a lasat-o mai moale. incearca sa iii mai trimity sms si daca simti ca va app din nou. intreaba-l daca vrea nu stiu. Daca asta te ajuta ar fi bine
beausingurlamasamea întreabă: