| HeiGiusyy a întrebat:

Buna:* este un baiat la mine in scola si lu o prietena apropiata ii place de el si mie inainte numi placea nu il suportam. dar vad ca de la un timp se tot uita la mine si el are un prieten cu care sta mareu si de cate ori trec pe langa el intra im mine:X si de la un timp il ador:X:X nu prea vorbesc asa mult cu el decat cateodata. sincer as vrea sa fiu cu el dar nu prea cred ca am sansesad pe el il plac toate fetele din scoala big grinlaughing si eu nu sunt asa frumoasa (sunt inaltuta, am corpul frumos dar x( am ochelari, dar nu ii port tot timpul)cryingcryingcrying credeti ca am sanse? ce as putea face sa vada si el ca il plac sau ceva plss dati-mi ideii multe :*:*:* multumesc :* funda scuze de categorie dar asta e cea mai vizualizatabig grin

Răspuns Câştigător
| Andrey43 a răspuns:

Daca ai incredere in tine ai sanse incearaca sa ai grija de aspectul tau fizic si de frumusetea ta incearca sa ii spui ce simti pentru el, imprietenestete cu el afla cat, mai multe despre el, spune-i ca il placi. SUCCES!

2 răspunsuri:
| JoJoLiKy a răspuns:

Si eu am o problema de genu crying numa ca la mine e de 100 ori mai complicata treabacrying lasa-mi la mesaje id taw daa vrei sa ne dam sfaturi reciproctonguehappy

| HeiGiusyy explică:

Aa si mi am o problema big grin am id lui dar nu stiu ce sa fac.sad oaare sa il bag in lista? ajutati-ma.cryingcrying