anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna este un baiat la scoala pe care il plac dar e emo si i-am zis ca il plac, iar acum se comporta foarte urat cu mine, ma jigneste dar a zis ca sunt draguta.

8 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Daca a aflat ca-l placi si se comporta urat inseamna ca nu te vrea.
Lasa-l sa faca ce vrea, daca te place si el iti va spune

| Ycu a răspuns:

Dai o lama cu fundita cadou, sigur o sa te placa si o sa va simtiti amandoi TRUE.

| WildDream a răspuns (pentru Ycu):

rolling on the floor buna asta

| Andalinda a răspuns (pentru Ycu):

Nu cred ca are nevoie de lama are 13 ani

| boylivgume a răspuns:

Te place cu siguranta, dar o sa ai probleme cu dansul, astia 'emo' sunt un pic cu capul, scuza-ma ca iti marturisesc asta, dar oricum te place!

| Andalinda a răspuns (pentru boylivgume):

Daaaa... Am uitat sa precizez ca si eu sunt emo

| PuppetXD a răspuns:

E grosolan, se poarta urat cu tine, si cu toate astea crede ca esti draguta? Acum, analizeaza situatie din doua unghiuri. A spus ca esti draguta pe un ton ironic, sau ca sa glumeasca pe seama ta? Sau a spus ca esti draguta, intr-un moment de seriozitate? E clar ca trebuie sa rezolvi treburile, si sa te gandesti daca baiatul nu e intr-un dezechilibru mental. Se intampla de multe ori, mai ales daca spui ca e " EMO ". Incearca sa-l prinzi singur si sa stai de vorba cu el. Sa lamuriti motivul pentru care el se poarta asa cu tine. Poti gasi mai multe pretexte ca sa fi in preajma lui, doar ca sa aflii cum este el cu adevarat. Nu exagera cu destainuirile, se pare ca tipii de genul lui, nu prea sunt pregatiti pentru declaratii sau chestii de genul. Sper sa lamuriti intai si intai lucruriole, apoi tu trebuie sa ajungi la concluzia daca tipul merita. happy Mult succes :X

| Andalinda a răspuns:

Buna am aflat de ce nu ma place pentru ca 2 din,, prietenele mele" il tot sacaie pe subiectul asta daca le fac sa taca poate am sanse.