anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna este un baiat nu stiu daca ii place de mine dar mie imi place tare eu is mai rusinoasa daca are nevoie de ceva imi spune mie a avut o iubita dar s-a despartit de ea. mia cazut o data ceva peste un zid si el s-a dus dupa acel lucru glumeste cu mine dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| xCarol a răspuns:

Pai uite niste sfaturi.happy
1.Zambestei...cu un zambet sincer,. asta te va ajuta foarte mult iar daca nu iti vine sa zambesti mai bine nu o face, de cat sa fie un zambet fals.
2.Incearca sa ii vorbesti, in caz contrar o sa va cunoasteti mai bine si poate o sa se simta atras de tine.
3.Sa nu il minti in legatura cu alte relati pe care le-ai avut si sa nu incerci sa gasesti lucruri in comun daca nu sunt big grin
4. Spune-i tot adevarul despre tine. chiar daca tie nu iti place. fii cat se poate de sincera.
5.Sa nu pari disperata dupa el... chestii de genul "imi tremura picioarele cand il vad" "simt fluturi in stomac cand sunt in preajma lui" etc, chiar daca le simti nu le spune. arata`i ca esti indiferenta :*...
6.Incearca sa stai aproape de el sa ii vezi reactile.
7.Sa nu te dai mare in legatura cu starea materiala sau altele, nu te da in spectacol si fi cat de poate de finuta si amabila.
Daca acestea nu merg, inseamna ca el nu este atras de tine, asa ca treci la ultimul plan:
-IGNORAL!
Simplu si de folos... asa el te va privi cu alti ochii, ii vei lipsi, si o sa inceapa sa te placa smug Mult succes. sper ca ti-am fost de folos. :*

1 răspuns:
| IouKnowIt a răspuns:

Hmm...poate tear ajuta sa stai mai mult pe langa el sai raspunzi la semne (daca iti zambeste ii zambesti si tu). Baietilor le plac in general fetele mai indraznete.Si poti sati folosesti si farmecul de fatawinking bft:*.