Buna!
Acum, nu mai ai ce face. Insa, daca te vei arata afectata de situatie, mai mult vor continua. Incearca sa abordezi totul cu umor. Mai exista varianta sa negi, daca te pricepi cat de cat la mintit ceva gen : "Ce ma? Mie sa-mi placa de ala? Cred ca glumesti". Dar, cine stie, poate si baiatul respectiv te place, asa ca de ce sa nu recunosti totul pana la urma? Doar sunt sentimentele tale, ceva ce nu poti controla.
Succes!
Nau decat sa rada, pana la urma ce iti pasa tie de ce crede lumea sau ca rade, nu trebuie sa bagi tot prostu in seama ei rad si nu rezolva nimic si daca e il placi asta e la toti se intampla sa placem persoane nepotrivite pentru noi si ai putea sa vorbesti cu acel baiat ca nu te omoara nimeni si nu trebuie sa iti pese de ce spune lumea, in viata asta exista doua persoane
eu si restul lumii atat sa iti pese doar de tine si restul lasa-l deoparte
De ce esti asa sigura ca nu te va placea niciodata? Si nu cred ca toti se vor uita la tine si vor rade, daca zici ca e un baiat popular, nu cred ca esti singura care il place. Si chiar daca va rade cineva de tine, lasa ca trece, doar nu o sa isi petreaca totata viata razinad de tine.
Mai bine ar fi sa ii zici tu in faca ceea ce simpti pentru el decat sa afle din alta parte
Anonim13777 întreabă:
Anonima17191 întreabă: