Complicat.Eu cred ca ar trebui sa faci tu primul pas.Baietii sunt mai insensibili si daca-i astepti... o sa treaca mult timp. Daca el te intelegea ca esti suparata te lasa in pace .
Sa te atinga la sani si alte parti e ceva ce nu e ceva ce sa se faca din prima iar cum tu nu esti cu el atunci a dat dovada de nesimtire... tu faci ce crezi ca iti spune inima :X merge intodeauna...bafta
Da daca te inebuneste atunci e ceva pe acolo, eu cred ca e mai bine sa-l lasi in pace.intai trebuie sa lamuresti ce simti pentru el si cand te-ai hotarat.sa scrii un mesaj.in primul rand fii sincera, sa zici ce simti pentru el si ce vrei de la el si sa ceri iertare.
Crede-ma daca el simte la fel o sa-ti raspunda si o sa fie cu tine, si daca nu iti raspunda sa-l lasi in balta ca baieti sunt 100000 si gasesti ceva mai bun
Scump-o, dupa parerea mea, a vrut doar un lucru de la tine, si cred ca-ti dai seama de ce e vorba.Si dupa cite am inteles, nu este cam serios in privinta relatiilor. Daca totusi tii la el, si vrei s-al intorci(no sa-ti spun sa-l uiti sau sa nu-l bagi nici tu in seama pentru ca stiu ca e greu)insa incearca sa-l faci si tu geloasa cu alti baieti, si daca isi promoveaza reactia, inseamna ca merita sa faci primul pas de a te impaca cu el! Succese mari!