anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

este vorba de o fata, are 16 ani iar eu 19, sta la aprox 150 km de mine,dar vine la bunci in vacanta,a inceput sa-mi placa de ea din vara asta, am inceput sa vorbesc cu ea pe fb, si asa incet am ajuns sa vorbim prin sms-uri si chiar prin voice call, vorbeam cu orele. Asta toate pana cand i-am zis ca o plac, si ea a zis ca a cam observat ca o plac, dar nu vrea sa imi fac sperante si ca ne cunoastem de cand am fost mici, si ca ii pare rau ca i-am zis chestia asta, dupa ce am terminat discutia nu am mai vorbit vreo 2 sapt cu ea, nici eu nu i-am scris, dar nici ea mie. Dupa ce a trecut cv timp am inceput sa mai vorbim asa, si am ajuns la subiectul in care i-am zis ca o plac, si ca sa ma scot i-am zis ca oricum o placeam un pic si ca un prieten m-a convins sa ii zic chestia aia. Adevarul este ca o plac la nebunie, chiar si noaptea visez cu ea si imi sta tot timpul gandul la ea. A venit si toamna, ea a plecat inapoi la casa ei si am vorbit cu ea doar in ziua in care a plecat, si foarte putin.
Acuma nu stiu ce sa fac, stau pe Fb cu chatul deschis gandindu-ma ce sa ii scriu, si daca are rost sa-i scriu.
Adevarul este ca o plac, dar dupa cele intamplate o parte din mine zice sa-i scriu si sa vorbesc cu ea si cealalta zice sa o uit.
Ea tot batea apropouri ca nu vrea prieten pana la 18 ani.
Acuma stau si ma gandesc,daca nu ma placea, de ce a vorbit atata timp cu mine. Si vreau sa va spun ca vorbeam cu orele,despre toate chestiile posibile.
Acuma daca as vrea sa-i scriu, nu stiu ce sa ii zic,+ca nu stiu daca mai are rost.
Daca ati inteles cvv, spuneti-va parerea.
Are rost sa continui sa mai vorbesc cu ea, sau ar fi mai bine sa o uit?
Si va rog sa nu va bateti joc, dati un raspuns cu ce parere aveti.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Relatie la distanta =timp pierdut parerea mea dar tu fa cum vrei, crede la distanta in fete, eu nu cred nici in apropiere dar in fine

| neutrino a răspuns:

In ciuda varstei voastre, se pare ca fata este mult mai matura decat tine, ea stiind ca o asemenea relatie nu are cum sa aiba un viitor cat de cat normal.

| Doub a răspuns:

Hm, nu mi se pare foarte mare distanţa, se putea şi mai rău.
Dacă crezi că faci faţă unei astfel de relaţii, încearcă.