| IoanaDenisa234 a întrebat:

Este vorba despre un baiat care imi place si nu stiu daca si el ma place! El a fost fosutl prieten al verisoarei mele si ea mereu se da pe langa el si el nu vrea.El mereu ma face sa rad dar nu stiu daca asta e si itentia lui sa ma faca sa rad cu toate fac asa adica cu verisoaramea si cealalta.Verisoarele mele sau dus pana in bucatarie si eu am ramas singura cu el si mi-a pus o intrebare ciudata:Sa spun da sau nu, si eu nu am stiut ce sa raspund pentru ca mi-a spus asa direct fara sa imi puna intrebare de exemplu:Ai messenger? raspunde da sau nu:
De asta nu am stiut eu sa ii raspund pentru ca mi-a zis doar sa raspund da sau nu.Eu cred ca a vrut sa ma intrebe daca imi place de el si de asta mi-a fost frica! Seara cand ma duceam spre casa mi-a pus mana pe obraz si a plceat! Ce inseamna? Ii place de mine? da sau nu?

Răspuns Câştigător
| ღTootydeCoolღ a răspuns:

Da, cred ca ii` place de tine. Nu stiu, cel mai bine ar fi sa aflii chiar tu asta. I-ati inima in dinti si intreaba-l daca te place sau nu, sau daca este prea greu, lasa timpul sa dezvaluie acest lucur, si incerca in aceste momente sa te apropii cat mai mult de el, sa vorbiti mai des impreuna despre diferite chestii, mai intai sa fiti prieteni buni, apoi faceti urmatorul pas. Succes. Fundita? happy

0 răspunsuri: